Всички ПЛАЧАТ за бебето на Златка Димитрова! Вижте реакциите на феновете и известните (+ Подробности с факти)

Тъжната вест за загубата на първородния син на Златка Димитрова покруси всички.
 
Фенове, известни личности, приятели и близки на Злати и Миро ги подкрепят и скърбят заедно с тях, видя HotArena.net.
 
Припомняме, че преди броени минути Черната Златка разкри във Фейсбук, че е загубила бебето, което трябваше да се роди края на годината. Тя не разкри какво точно се е случило, а само помоли всички да проявят разбиране към семейната им трагедия.
 
За отрицателно време всички нейни почитатели и приятели в социалната мрежа я обградиха с подкрепа и съпричастност под формата на над 200 коментара.
 
„Много съжалявам, Злати пожелавам ти в най-скоро време да чуеш благата вест! Кураж и Бог е със теб!!!“, „Злати, съжалявам за лошата новина, бъди силна, върни усмивката си и продължи напред, нещата ще се оправят! Не падай духом, ти си силна жена!“, Злати, така е било писано, но не губи надежда, Господ знае кога, какво, що!!!“ и прочие коментари четем под поста на Димитрова.
 
Узнали за скръбната вест, приятелите на Злати, голяма част от които са сред известните личности на България, веднага й се обадили. Сред тях са Златка Райкова, Николета Лозанова, Алисия и много, много други, които в този труден момент са със Златка и мъката й!
 
Проблемът със сърцето
 
Миналата седмица в интервю Златка Димитрова обясни пред медиите, че ще ражда със секцио, тъй като има порок на сърцето. Сърдечно-съдовият й проблем не позволява естествено раждане, освен това тя има т.нар. синдром ВПВ (на Волф Паркинсон Уайт) – представлява допълнителен проводен път в сърцето, който предизвиква тахикардии, т.в. учестен пулс).
 
Факт е, че Злати беше изключително щастлива бъдеща майката и пазеше себе си и бебето по всички начини.
 
Злати, HotArena.net скърби с теб! Искрено ти пожелаваме и знаем, че скоро ще зарадваш всички с блага вест за очакваното детенце! Бъди силна и не се предавай!
 
Екип HotArena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Всички ПЛАЧАТ за бебето на Златка Димитрова! Вижте реакциите на феновете и известните (+ Подробности с факти)”

  1. Без да познавам момичето веднага се просълзих от тази статия.Това е трагедия и никоя жена не бива да я изпитва на гърба си.Дано има искрени приятели с които да сподели мъката си.Бъди силна,мило момиче..

  2. abe koe po tochno ot tova che ne jelae da se komentira ne razbrahteeee maloumniciiiiiiiiiii????? tocha che nakraq na statiqta ste napisali edin red s pojelaniq ne znachi che nomera vi minava!!!!!!!!! dostatuchno beshe che i statusa i s loshata novina publikuvahte……….ne razbirate li che horata iskat spokoistvie……ne da im postvate komentarite tuka….nqma kakvo da se chete poveche. Tova e edno ot nai gadnite neshta na toq svqt i nikoi ne go zaslujava…a nai malko prosti saitcheta kato vas da puskat bezmisleni statiq sled statiq….. pishete za nqkoq druga chalga smrad,,,,,ostavete Zlatka i semeistvoto i hieni dolniiiiiiiiiiiiii

  3. Съболезнования за нероденото дете!

    Но Златка сама си е виновна.Как може да се излага бременна на слънце и да си пече корема?! Това е абсолютно недопустимо!
    Кой каквото сам си направи,и Господ не може да му го стори!

  4. slun4evite la4i sa mnogo polezni za maikata i bebeto.blagodarenie na slanceto se pridobiva vit d3 po estestven na4in koito e polezen za absorbiraneto na kalciq.nikoga ne e bilo da se pe4e6 bremenna ! daje ti go prepora4vat

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си