Новата любовница на Бареков Ингрид пусна фото доказателство, че са заедно (+ СНИМКИ как я глези и още скандални разкрития)

Редакторска плесница
 
Бареков, прибери си го в гащите! С този апел зевзеци се обръщат към политика, откакто стана ясно, че освен всичките му афери, има и нова любовница. След като заряза Евгения заради Мария Календерска, която му роди дете, заби нова.
 
За отношенията му с участничката от Мис България Ингрид първа HotArena.net съобщи. Наш читател ни подшушна, че между тях има интимна връзка, която дори не криели, а демонстрирали на морето.
 
Верни на принципа си да информираме с доказателства, от Горещата арена се разровихме по-надълбоко и както очаквахме –
 
замириса!
 
Прелюбопитна снимка, публикувана от Ингрид във Фейсбук страницата й, потвърди за отношенията им. На фотоса моделката е хванала тайнствен мъж, като единствено ръката му се вижда. А на нея – часовник, досущ като този на Николай Бареков.
 
Припомняме, че аксесоарът му бе тема номер 1 в медиите, след като стана ясно, че марковата гъзарийка му е струвала поне едно 25 бона.
 
Мъжът на снимката носи същия ръчен часовник – марка Zenith El Primero Chronomaster Grande Date (вж в галерията). Дали е само съвпадение?
 
Според нашия източник, Ингрид и Николай Бареков могат често да бъдат засечени по морето. Ингрид пък наистина постоянно публикува снимки от Слънчев бряг. От тях се вижда, че е отседнала в луксозен хотел, където тайнствен мъж я дарява с романтиката и не се скъпи в жестовете.
 
Гъделчета от рода на скъпи бутилки вино, кошници, отрупани с плодове, луксозни бонбони и т.н. са само част от интериора на 5-звездния хотел в Несебър. Не по-малък клас е комплексът в Слънчев бряг.
 
Стандартът особено напомня този на Николай Бареков, който обича да демонстрира възможности и лукс. Според източници, близки до обкръжението му, политикът обичал и да злоупотребява с бели вещества, което обяснявало странното му поведение на трибуната неведнъж.
 
Вижте снимки в галерията и сами преценете каква е истината.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Новата любовница на Бареков Ингрид пусна фото доказателство, че са заедно (+ СНИМКИ как я глези и още скандални разкрития)”

  1. Майничката

    Най-комичното ми е в случая ,че въпросната шаврантийка просто може да си прави долен,евтин пи-ар….бареков ми е една от най-противните личности в обществото ни..не одобрявам нито една негова стъпка,крачка ,мнение или дори парадирането му с какво ли не…НО мога да твърдя ,че на тази снимка не е той…неговите ръце не са толкова космясали,по-скоро са му като на момиче с окосмяване 😀 затова мисля ,че бареков няма нищо общо с тази…мое мнение!

  2. Майничката

    ..забравих да добавя ,че както примерно моника валериева разнесе навсякъде ,че е любовница на божинов ..иии ..хооп веднага и се вдигна рейтинга..въпреки ,че сега никой не я помни се уреди с богаташ и сега не и пука и си живее меркантирния жалък животец….според мен това момиче цели същото….изобщо не е с бареков ,просто иска да се пошуми покрай нея….

  3. ГЛАДНА ВЪШКА ЗА СЛАВА.БАРЕКОВ ЩЕ ТРЪГНЕ ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ТАКИВА НИКЪКВИЦИ.

  4. И тая същата като оная лъжливата пластмасова Кучкова и Моника Валевиева кифльоци смешни, на чужд гръб ПР – Хахахах смешкиии

  5. Часовникът не е същият модел, а и Бареков до колкото се вижда от снимките му се обезкосмява и няма такива косми по ръцете!Поредният ПР!

  6. А ЗАЩО Е СНИМКА В ГРЪБ!Срам ли я е тази,какво ли!Така дори не съм сигурен,че е тя!А това не е Бареков на 1000 процента….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си