СВРЪХ ПОДЛО! Азис вкара Алисия в клип към песен, писана от и за Николета (ПЪЛНИ ПОДРОБНОСТИ)

Костинбродският славей Азис е измислил цяла схема, за да уязви уж най-добрата си приятелка Николета. В пъкления си план той използва и Алисия, за да може да нарани плеймейтката максимално най-силно, научи HotArena.net.
 
Че чалгаджиите подготвят дует, това вече Ви стана ясно. Какво пък толкова, имат явно общи интереси. Това им начинание не успя да влезе в графа „Подло“, но детайлите около песента им меко казано ще Ви шокират.
 
Те ще правят видео не на кое да е парче, а на баладата на Азис „Хей, момиче“. Спомняте ли си интервюто му пред „Поверително от NL”, в което Василка лицемерно с нежен гласец заяви, че текстът към песента са го писали двамата с Николета, а историята в него е свързана с живота им?
 
Предполагаше се също, че ако се направи клип към „Хей, момиче“, то Лозанова ще бъде главната героиня в него, тъй като самият продукт е тясно свързан с нея. Да, ама не!
 
Подлият Азис е решил да покаже, че бързо е забравил приятелката си и дори ще я замести с най-големия й враг Алисия.
 
Още по-кофти е, че е било замислено парчето да види бял свят по телевизията на рождения ден на Николета – 30 ноември. Тъй като снимките вървят към края си, вероятно ще го пуснат по-рано.
 
Наистина не прави чест на фолк певицата да участва в подобни мръсни игри. Още повече, че мнозина я харесваха именно защото не отвръща на удара, а си мълчи. А сега падна още по-ниско.
 
Това съвсем не са първите опити Азис да уязви жената, която го научи как да се облича, с помощта на Алисия. Повече подробности за предателствата му, може да си припомните ТУК и ТУК.
 
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си