Зорница Линдарева: Винаги ще бъда любовницата, никога съпругата!

Моделката Зорница Линдарева, която се прочу като „любовницата на съпруга на Жени Калканджиева“ за броени дни успя да се превърне в отрицателен герой не само в къщата на „ВИП Брадър“, но и извън него, научи HotArena.net.
 
Зори признава, че няколко пъти е била с женени мъже. В това число не са само Стефан Манов или сегашният й приятел, който наскоро остави жена и две деца заради нея.
 
Моделката обаче не се срамува от това, че краде чужди съпрузи, а с това успява да жегне женската аудитория. „С това дали си със семеен мъж, не се измерва моралът! Аз не влизам с магическа пръчка или с някакво психотронно оръжие в нечие семейство. За тази работа се искат двама души“, категорична е Линдарева.
 
След медийната шумотевица, която Зорница вдигна, тя се извини на Жени, но без да изпитва никакъв срам. Дори похожденията на Линдарева са й дали такова огромно самочувствие, че всички най-хубави външни и вътрешни характеристики в нея са се събрали, пише сп. “Story”.
 
„Те, жените на всичките мъже, с които съм била, се ровят, гледат ми снимките във Facebook, и се чудят: „Тая пък, аджеба, какво толкова ги побърква тия мъже?!“ А аз визуално, интелектуално и като изказ съм един човек, а като поведение – мога да побърквам всеки! Никой не може да разбере какво следва, какво ще предприема, малко съм дива. Винаги съм имала много ухажори“, самоописва се със самочувствие Линдарева.
 
Споделя, че никога не са й липсвали нещата, които много обича – френско шампанско и швейцарски бижута.
 
Но пък е сигурна, че да се омъжи не й е мечта: „Аз няма да успокоя жените, няма да се омъжа, за да си кажат: „Тая вече се кротна и няма опасност повече за мъжете ни!“, смее се неуравновесената Зори.
 
Тя обяснява, че обича ролята на „любовница“, тъй като не иска да е съпругата, която чака вкъщи мъжа си, а той се въргаля в чуждо легло с някоя.  „90% от жените в България са к**ви. Жените са по-разтурени от мъжете!“, осъзнала е моделката.
 
Линдарева споделя, че не обича да има приятелки. Според нея винаги жените до нея са искали живота й, дрехите й, дори мъжа й. Неведнъж й се е случвало най-добрата й дружка да отмъкне гаджето й.
 
Тунингите на Зорница Линдарева
 
За да свали килограмите си, които били над 85, манекенката започнала да спортува и да се подлага на екстремни диети. Сменила всичките си зъби, няколко пъти коригирала устните, правила лазерни интервенции на краката си и дупето и имплантирала 350 кубика силикон в бюста си.
 
 
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си