Ексклузивно! Бориса забърка супер интрига и лъсна като лицемерка № 1! Ето писмото, й което взриви ВИП средите

Моделката Бориса Тютюнджиева държи непременно да си изгради имидж на умно момиче, което събира в себе си всички качествени човешки характеристики. Опитвайки се да докаже за пореден път колко е директна и пряма, заформи супер интрига и се оказа точно такава, каквато отрече, че е – лицемерка, видя HotArena.net.
 
Ето какво всъщност написа тя:
 
Тъй като не съм свикнала да бъда лицемерка, а вероятно и никога няма да се науча, бих желала да припомня нещо. Подхвърлянето на къси пари на долнопробни сайтове срещу получаването на “сриващи”, ”оронващи имиджа” статии, не е повод за гордост и величие. Напротив! В моя свят, повод за гордост е да НЕ молиш да ти слагат слушалки по ушите, диктувайки ти отговори на въпроси по сутрешните блокове, които ти така или иначе не можеш да измислиш сама, и които само подчертават осезаемата и тотална липса на интелект. Повод за гордост е ДА знаеш що е то сказуемо, подлог, не за друго, а защото това са какво? Главни части на изречението! А за всяка уважаваща се дама с подобно самочувствие, е добре все пак да може да сглоби едно що годе свързано изречение, нали? Дам…, а вече за оксиморон, синоним, метафора и други подобни, си МАСТЕР! Все пак нали сме “журналистКИ”!
Повод за гордост е ДА си поне малко грамотен! И тук не говорим дори за езици и висше образование. Повод за гордост е да НЕ шофираш с малкото си дете на първата седалка, когато НЕ можеш! Повод за гордост е също и да НЕ изневеряваш, но хайде… човещинка! Дори във Франция го правят. Повод за гордост е НЕ да плащаш за омаскаряващи другите статии, защото те е шубе да не се срине тази такааааа „трудно“ градена кариера, а ДА преценяваш правилно способностите си, и в случая да се плашиш от тях. Или по-лесно за разбиране – всяка жаба да си знае гъола и коефициента на интелигентност! Както е казал Наполеон Бонапарт: “Чуждата глупост не ни прави по-умни”. Хайде да не се гоним, че ще вземем да се стигнем! Животът е прекрасен Еnjoy!
 
Фейсбук познатите на Бо веднага предположиха и написаха, че според тях във виртуалното й послание визира Николета Лозанова. Ама, че лицемерие! До този момент тръбеше в интревютата си колко я харесва и че не таи лоши чувства към нея. А сега се оказва, че всъщност не може да я понася. Заформи се и интрига, тъй като Тютюнджиева не е поставила име, към което е насочила емоционалното си писмо.
 
Нито е отрекла, нито е потвърдила предположенията в коментарите, че именно Лозанова е муза и субект на словоизлиянието й.
 
HotArena пък се сети, че писанието й може да се отнася и за фолк певицата Мария. В коментарите си към публикацията Бо цитира част от песен на Ваня Костова – „Мария“.
 
Мойта малка дъщеря
Мария, Мария
вече свири на пиано.
Мария, Мария
Колко мъничка е тя,
а пианото голямо –
 
Гущеровица гостуваше в подължението на сутрешния блок на bTV – „Преди обед“, и бе поканила екипа на предаването в резиденцията на Гущерови. Там имаше пиано на близо 200 години и интервюиращата акцентира върху него. Марчето пък започна да разказва подробности за антиката… Помислихме си, че тя е лицето от сутрешния блок, със слушалка в ушите, а заради ниския си ръст е „малка“ в сравнение с предмета.
 
До такива разни аналогии ни води Бориса, когато хората не пише имена, към които насочва  текстовете си с упреци. По този начин интригата се заплита и вижте какво се получава – спрягане на още имена…
 
И една забележка към харесалата публикацията Венета Райкова – журналистка, която няма един грамотно написан статус във Фейсбук. Дори започва изреченията винаги с малка буква, допуска правописни и най-вече пунктуационни грешки. А същевременно се има за професионалист…
 
Но както казва моделката: „Хайде да не се гоним, че ще вземем да се стигнем!“…

 
Редакционен коментар на HotArena към Бориса:
 
 
Здравей, Бо. Понеже пишеш, че е имало ”долнопробни сайтове”, на които им подхвърляли ”къси пари”, за да пишат ”оронващи имиджа” (запазен е правописа на Бориса) статии и същите електронни издания получавали заплащане за омаскаряващи текстове, ще ти дадем няколко съвета. Понеже никога не сме били лицемери…
 
 Първо, за да не си и ти лицемерка, кажи имената на тези сайтове. После докажи, че са такива, каквито ги описваш, ако ти стиска 🙂
 
Второ, специално HotArena никога не те е харесвала – абсолютно безплатно и без никакви лични причини. Да, доста пъти ти и твои близки хора сте ни пускали уж читателски новини с клюки, които те касаят. Истината, Бориса, е, че като цяло си скучна и нито името, нито визията ти са комерсиални. Като заговорихме за визията, вземи се стегни. Младо момиче си. И вземи драстични мерки и обърни внимание на лицето ти, особено в частта над горната устна. Все пак се снимаш, показват те насам-натам, не трябва да се излагаш. Приятелски съвет е това.  Пък и напъните ти да си известна са забавни. Но начинът, по-който го правиш, е изтъркан – „Бориса с Коко Динев“, „Бориса мечтае Ники Михайлов да й обърне внимание“, „Бориса с Андрей“, „Бориса случайно вика папараци да я снимат с гадже“ и т.н. Пълно клише.

Трето, HotArena никога не е получавала ”къси пари”, а само „дълги“ пари. Всеки месец, година след година – от реклама. ”Къси” пари е например, когато бляскаво светско списание, със символичен тираж, иска сумата от 1500 лв.срещу публикуване на една страница бляскав рекламен материал. Съветваме те да се концентрираш върху тези услуги. Няма лошо, пък й служителите на изданието са ти близки. Говори се, че пиарката ти работила там. И така да е, здраве да е.  А ти си бляскава, заслужаваш да пишат за теб, пък и ти излиза тънко…
 
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си