Сага безкрай! Защо Алисия търпи Ники Михайлов и безконечните му изневери? (Подробно за аферите му)

Редакторска плесница
 
Ако фолк певицата Алисия се е надявала на приказка безкрай, когато с Ники Михайлов се запознават, то сега вече осъзнава, че край няма да имат единствено изневерите на футболиста.
 
Поредната измяна на похотливеца лъсна, след като онлайн задявката му с Калина Паскалева излезе наяве, видя HotArena.net.
 
Моделката обаче има принципи и морал, което доказа и в Къщата на Биг Брадър, затова тактично отряза националния вратар и го остави да си мечтае (Вж подробности ТУК).
 
Не толкова морални обаче бяха другите изгори на Михайлов, с които изневеряваше на Алисия през годините. Фолк певицата е наясно с почти всяка една от тях, но стоически търпи и си затваря очите, Бог знае защо.
 
Италианска тройка
 
Още докато живееше в Италия като футболист на „Верона“, националният вратар си беше извикал за своя сметка известната с неприличните си услуги Моника Валериева. Мона замина заедно със своя приятелка, като прекараха в дома на Ники няколко дни, които буквално изтощиха Михайлов.
 
Мона и приятелката й дори се похвалиха с фото от самолета за Италия, а малко по-късно наши източници ни светнаха кой ги е посрещнал на летището и с каква цел.
 
Последната да затвори вратата
 
По-късно покрай фиктивната раздяла на Ники и Алисия лъснаха още куп изневери на футболиста. Спрягаха се имената на плеймейтката и бивша на Динко Динев –
 
√  Мария Цветкова;
√  Симона Първанова;
√  Емануела;
√ Бояна Маринова;
√  Мара Отварачката;
√  Биляна Евгениева;
√  Звезделина Иванова;
√ Никол Станкулова;
√ и други незнайни дами.
 
Всъщност аферата му с Никол Станкулова много напомня на тази с Калина Паскалева. Малко след като синтоптичката излезе от ВИП Брадър, Михайлов почнал да я засипва с SMS-и, впечатлен от участието й. По-късно двамата се засекли в столично заведение, където Ники й подарил огромен букет червени рози. Скромната красавица отказала цветята и го резнала като кисела краставичка.
 
Много се шумеше и около изневярата му с фолк певицата Мария, която се случи още в началото на връзката му с Алисия. След гореща афера в Сен Тропе, двамата продължили да се срещат и в София, докато не ги „хванаха на местопрестъплението“.
 
Михайлов и Мария катастрофираха посред нощ с джипа му, а футболистът се опита да прикрие гафа, плащайки на полицаите да си мълчат с кого е бил в колата.
 
Разбира се, изневярата все пак стигна до ушите на Алисия, която за пореден път си затвори очите. Певицата изтърпя достатъчно кръшкания с предишната си връзка, но уви – пак не уцели на верен мъж! Може би в крайна сметка предпочита да дели любимия си, отколкото да е сама…
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си