СКАНДАЛНА ИЗМАМА! Зрители изригнаха срещу Планета: Всичко е нагласено! (Вижте как разобличиха компанията)

Редакторска плесница
 
Зрители изригнаха срещу телевизия „Планета“.
 
Читатели на HotArena.net ни изпратиха сигнал, че така наречените зрителски класации са нагласени, а в телевизията, освен големи пари, се въртят и големи измами с авторските песни.
 
Повод за невижданите скандали станаха последните зрителски класации на „Планета“. Според публиката нейният глас не се зачита, а телевизията тика определени изпълнители за сметка на други, които далеч повече заслужават първото място.
 
Измама с авторските текстове
 
От седмици в социалните мрежи се носи вълна на негодувание заради авторски песни на изпълнителите, които не са оригинални. Песните на Галена и Фики Стораро са в центъра на скандала, тъй като се твърди, че са откраднати.
 
„Парчетата на Галена и Фики Стораро са крадени! И „Боже прости“ и „Хавана тропикана“ са кавъри на цигански и гръцки парчета. А от телевизията ни лъжат, че авторски, по музика на Оцко“, негодуват зрители.
 
Само за последната седмица, във Фейсбук избухнаха вулкани от гневни коментари заради новите две песни на Галена, които не слизат от първото място в класациите на музикалния канал „Планета“ губи зрителите си. Галин бута пачки, за да тика жена си в музикалните класации, при това тя дори не може да изпее една нота вярно“, пишат потребители.
 
Други засичат и втора измама. Певицата Теди Александрова направила последния си хит, крадейки песен на Гергана, излязла преди години. Бургазлийката притежавала пълни права върху оригинала, но Теди Александрова й отмъкнала парчето и така се класирала в музикалните класации и печелила награди.
 
Колко струва да си звезда в Пайнер?
 
Фенове на поп фолка са убедени, че Галена и Теди Александрова си плащат, за да бъдат на върха на музикалните класации. „Галин тика пачки на Пайнера, за да е доволна жена му и все да е на върха“.
 
„Не стига, че пее на плейбек, ами и с крадени песни се излага Галена. Всички знаят, че „Боже прости“ е кавър на циганска песен, а „Хавана Тропикана“ е римейк на гръцки хит. И за двете обаче, твърди, че са авторски, което не е вярно! Колко си плати Галенче, а ?“, четем още сред гневни коментари на фенове.
 
Повечето зрители са на мнение, че певицата си плаща, за да е от седмици на първото място и прецаква дори приятелката си Преслава по този начин. Мнозина смятат, че Джена и Анелия също нарочно са пренебрегнати, заради спонсорството на Галин в Пайнер.
 
Нещо повече зрителите посочват за примери класациите в музикалния портал VBOX7, където Преслава държи първото място вече месец и музикални класации в други фолк издания, където резултатите са много по-различни и гласът на феновете се уважа.
 
Стела Йорданова
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “СКАНДАЛНА ИЗМАМА! Зрители изригнаха срещу Планета: Всичко е нагласено! (Вижте как разобличиха компанията)”

  1. Какво общо има композиторът на песента с нейните версии като думи? Човекът може да си я продава, на когото реши и певецът да си поръча текст на съответния език.

  2. браво на хотарена , браво , това е самата истина…нито галена може да пее, нито теди александрова..галена постоянно се излага с фалшиво пеене но от пайнера я тикат напред..песните и са крадени, клиповете изкопирани а самата тя е гола вода като певица..от ясно по ясно е че галин и купува славата

  3. клипа на песента кво става тука на теди алекснадрова е изкопиран от клипа на песнета на гергана от този момент..песента на гергана излезе преди 1г и е милиони пъти по-добра от бозата на теди александрова..за съжаление песнета на гергана не я пускат вече в ефира , а ни налагат бозата на александрова…галена няма какво да я коментирам- тя имаше наглостта да пусне цял изкопиран и изпалгиатсван албум Аз- който албум беше обявен за албум на годината- 2011г, а пеенето на галена е под всякаква критика- викане, крещене, грачене

  4. ЕТО ВИ ФАКТИТЕ КОЙ Е С ПОВЕЧЕ ГЛЕДАНИЯ ОТ КОНЦЕРТНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ В ЮТУБ
    PRESLAVA & TONI STORARO – POVECHE NE PITAY / Преслава и Тони Стораро – Повече не питай, 2014
    57,331
    PRESLAVA – AKO UTRE ME GUBISH / Преслава – Ако утре ме губиш, 2014
    444,426

    GALENA FT FIKI – BOZHE PROSTI / Галена ft Фики – Боже прости, 2014
    54,476

  5. фен на попфолка

    за съжаление телевизия планета се превърна в търговско дружество..тази телевизия толерира пошлостта и посредствеността – тази галена е олицетворение на пошлостта а от пайнера я избраха за певица на годината, аз също следя класациите в музикалните сайтове и мога да кажа че тази година песните на преслава са лидери там- пиши го неуспешно,моето слабо място, повече не питай са най-големите хитове на 2014г.забелязва се голям прогрес на емилия, която ни предлага също много качествени и добри песни- кой ще му каже и да бях от гадните се превърнаха в големи хитове…песента на андреа най-добрата и на галин- все напред също се нареждат сред хитовете на 2014г………..но от пайнера налаг само песните на галена, които не са ниаккви хитове..хавана тропикана е с най-лошия текст в попфолка, клипа е много банален има сцена с миенето на кола, която я има поне в оше 10 клипа на други песни….песента боже прости се изпълнява от фики и софи маринова а галена само припява, песента е кавър, клипа е изкопиран..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си