Ах, как лъже само! Валери: Никога не съм говорил против Алисия (Да, бе, да! Вижте тези ВИДЕА)

Редакторска плесница
 
Валери, лъжеш надребно!
 
Футболистът вчера заяви в интервю, че никога не е говорил против Алисия, няма да говори и против Николета, но дали е така?
 
HotArena извади от архивите две видеа, в които Божинов надълго и нашироко говори срещу майката на сина си. Нима не помниш, Валери?!
 
Едното видео е от 2010 г. – малко след като се разделиха, а другото – от 2012-а, където Божинов се разля в близо половин час ефирно време, за да плюе по бившата си. И двата клипа са от предаването на Мартин Карбовски.
 
Интервю срещу Алисия не съм давал!
 
„Никога не съм говорил и срещу Алисия… Аз интервю срещу нея не съм давал. Така ще е и с Николета. Отношенията ни просто приключиха, цивилизовани хора сме, добре и за двамата ни е да общуваме по правилата – в името на детето ни и в името на общото ни достойнство.“
 
Това бяха точните думи от интервюто на Валери за в. „Всеки ден“ вчера. Той категорично отрича да е инициатор на грозните слухове, че Николета му е изневерявала. Но как да му вярваме, когато лъже!? Божинов е давал интервю срещу Алисия, и то не едно!!!
 
Декември 2010 Валери дава унизително интервю за Алисия
 
Малко след като в медиите става ясно, че Валери е зарязал Алисия заради Николета, Божинов дава интервю от Парма за Карбовски. Във видео връзката двамата с Лозанова разказват за любовта си, а Валери разкрива защо е оставил Алисия.
 
„От доста време не се разбирахме, нямаше комуникация, липсваше ми любов“, обяснява Божинов, знаейки, че майката на сина му страда. Той продължава да забива ножа в гърба й, като разказва подробно как се запознава с Николета, докато още е с Алисия, как пише на Лозанова любовни SMS и са се чували в продължение на 6 месеца.
 
Унижението обаче не спира дотук.
 
„Алисия, нагла си! Знам те какво искаш – пари!“
 
Годината е 2012-та. Валери сам дава интервю за Карбовски, в което се оплаква, че Алисия не му разрешава да вижда детето. Хулите по неин адрес продължават близо 30 мин., в които Божинов нарича певицата неблагодарна, затова че се е грижил за нея и семейството й.
 
Ето и някои цитати:
 
„Да не съм алчен, но ако трябва да върна сметките назад… кола съм й оставил – вече я няма. Апартамент й оставих за 450 000 евро. Бях го купил, когато малкият беше на годинка. Тогава Алисия ми постави условие: „Ще купиш апартамент, но да е на мое име, иначе няма да стъпя там“. Аз й го оставих, като се разделихме, а сега тя живее там с новия й приятел (Ники Михайлов – б.а.). Трябва да започна да им искам наем. Но аз не съм дребнав!“
 
„Аз не съм такъв като нея – АЛЧЕН!“
 
„Иска ми по 10 000 евро на месец, за да ми позволи да се срещам с Валерко. Това, което казвам, е на 1000% вярно!“
 
„Алисия, ти ставаш нагла по този начин! Знам какво искаш – пари. Но кариерата ми е до време, един ден няма да изкарвам такива пари!“  (Едва ли, когато Божинов е изричал тези думи, е имал представа колко са пророчески… Но това е друга тема.)
 
Доста силни и обидни слова. Как така Валери е забравил за тях, та днес се кълне, че никога не ги е изричал. И как да му вярваме, че не е говорил със същия тон и за Николета?!
 
Впрочем, щом Валери лъже толкова нагло, че не е хулил Алисия, логично можем да предложим,  че всичко, което говори сега за Николета, също е лъжа.
 
Нека да припомним други негови тези от интервюто за Всеки ден.
 
Теза 1: Никога няма да кажа публично и една лоша дума срещу Николета.
 
– Според HotArena това е пълна лъжа и Валери знае много добре на колко много хора е говорил против Николета. И тези думи са излизали точно от устата на футболиста.
 
Теза 2: Пред свои приятели твърди, че Лозанова му е изневерявала.
 
– Както лъже за Ася, спокойно можем да предложим, че и тази теза на Валери е лъжа. Най-вероятно всъщност той се е скъсвал да й кръшка…
 
Видеата по-долу говорят сами за себе си!
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си