Ники Михайлов в депресия след мача срещу Италия! Критиките и подигравките го съсипаха (Вижте как се гаврят)

Редакторска плесница
 
„С баджанака си направихме селфи. Той от куртоазия се е подстригал първи номер, за да не ме дразни, че има коса. Абе, пичага е, тая Алисия какво само ми говореше против него. Пак казвам, мен си ме кефи. Баджо, ние сме №1“
 
„Пред мен е синът на баджанака, който ме пита кой ще спи при мама тази вечер – аз или Валери? Вдигам рамене и му казвам, че не е задължително да е някой от нас двамата“
Из Дневника на Ники Михайлов
 
Тези няколко цитата от появилия се преди преди дни пародиен „Дневник на Малката Перука“ взривиха нета, видя HotArena. Националният вратар бе скъсан от подигравки заради мача срещу Италия и най-вече – заради допуснатия автогол на Йордан Минев.
 
Самият Михайлов очевидно също не е доволен от себе си и не се чувства добре след играта. Футболистът, който по принцип е доста активен в социалните мрежи, не е поствал нищо във Фейсбук след злополучната си игра.
 
Според запознати Ники изпаднал в депресия заради нелепия начин, по който пазеше вратата и от няколко дни не искал да се вижда с никого.
 
Нещо повече – в спортните медии се появиха коментари, че Михайлов смята да се откаже от националния отбор. Критиките дошли в повече на футболиста и най-вече твърденията, че е бил сложен за вратар на последния мач не от треньорския щаб, а по нареждане на баща му Боби Михайлов.
 
Из Дневника на Малката Перука
 
Всичко това доведе и до поредица от гъбаркания по адрес на Ники, или Малката Перука, както го наричат зевзеци. Социалните мрежи се напълниха с унизителни колажи и подмятания, а появилият се „Дневник на Малката Перука“ в сайта brato.bg стана хит в мрежата.
 
Ето и няколко извадки от пародията.
 
 
Играта на Ники Михайлов на мача срещу Италия бе осмяна и в Господари на ефира, където също намекнаха, че изборът на вратар е бил „спуснат отгоре“.
 
Самият футболист след мача беше видимо изнервен. В тв интервю той избухна заради коментар, че снимките му с Валери Божинов и споделянето на обща стая са били евтин пиар.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си