Ексклузивно! Божинов проговори бил ли е с момиче на повикване: Да! (Вижте и чат със СКАНДАЛНА снимка между него и друга девойка)

Редакторска плесница
 
„Да, с Илияна съм!“. Това ексклузивно призна пред HotArena Валери Божинов.
 
Футболистът потвърди слуховете, че има връзка със скандалната Илияна Михова, за която наскоро писахме.
 
Междувременно пък на редакционната поща получихме анонимен сигнал, в който се вижда как нападателят на Партизан й изпраща целувки.
 
И ако всички досега се питаха с коя футболистът замени Николета Лозанова, отговорът вече е ясен – Илияна. 
 
Божинов, който се заричаше, че кариерата му и имиджът му са най-важни и искал да си хване „свестно гадже“, е забил девойка със супер скандално минало и настояще. Самата бръмчалка също се хвалила наляво и надясно, че е с Божинов.
 
Както вестник „Всеки ден“ разкри наскоро Илияна Михова е била компаньонка. 
 
Да си припомним:
 
Новото гадже на Валери Божинов е благоевградчанката Илияна Михова, научи ексклузивно „Всеки ден”.
 
Двамата имали връзка от близо два месеца. Валери се държал като влюбен ученик, тя пък се заблуждавала, че е единствената за него. Мадамата ходила и на гости на футболиста в Италия, докато той играеше в Терни за „Тернана“.
 
Брюнетката се погрижила добре да разгласи, че именно тя е заместничката на Николета Лозанова. Дори ревнувала, когато за Божинов излизала информация, че е с други жени. Това се е случило например след слуха, че Валерката е обект на ухажване от певицата Преслава.
 
Тогава Илияна му вдигнала луд скандал и дори му искала обяснение дали е вярна клюката.
 
Шокиращите новини обаче тепърва предстоят да прочетете. Сигнал, изпратен до „Всеки ден” от източник, близък на новата на Божинов, разкрива покъртителни неща за нея.
 
„Илияна Михова е от село, близо до Благоевград. В града всички я знаят като тарифно момиче. Правеше го за между 100 и 300 лв. Това не е тайна и тя не може да го отрече. Има много свидетели. Който и да питате в Благоевград, ще ви потвърди, че е компаньонка. Имала е срещи с продължение дори с 60-годишни мъже. По едно време беше пребита, защото не свършила качествено услугата. Говори се, че се друса.
 
След като овърша каквото можа в Благоевград и региона, Илияна се премести в София. В момента работи като хостеса в известен столичен клуб. И пак приема срещи с клиенти, но вече е вдигнала цената. Валери Божинов дали знае, че е баджанак със стотици мъже? Давам му съвет – спешно да се прегледа при лекар, специалист по венерически болести.”, казва източникът.
 
На „Всеки ден” бяха предоставени и снимки, които разкриват на 100% любовната връзка между Божинов и Михова.
 
На една от снимките се виждат милите обръщения на футболиста към новата си. Изпраща й също сърчица и целувки. На друг фотос пък Илияна се кефи, че е наместила дупе в новия Мерцедес на Божинов. Има и чат от събота вечерта между тях.
 
Подателят на сигнала твърди, че има още много пикантно инфо и шокиращи фотоси на влюбената двойка. Дали ще излязат на бял свят, предстои да разберем.
 
Една от многото…
 
Близки на Божинов разкриват, че въпреки признанието му, че е с Илияна, това не може да се приема за чиста монета. „Той може да я лъже, че са заедно, но пише и се среща с още десетки жени. Валерката е като пубертет“, коментират аверите му.
 
Като доказателство получихме на редакционната поща и снимка от чат между футболиста и друго момиче. В чата Божинов е изпратил и палава негова снимка. На фотото Божинката е дибидюс, с кифленска физиономия, която трябва да означава нещо като изпращане на целувка. Името на момичето умишлено сме цензурирали. Кое е то, ще разкрием скоро. 
 
Сериен лъжец
 
До HotArena достигна информацията, че скоро ще се появят още много снимки и видеа на Валери Божинов с различни девойки. 
 
Чисто за протокола – и към днешна дата футболиста се води женен човек. Няма развод, дори не е поискал развод нито писмено, нито устно.
 
Въпреки това, без свян Божинов признава за новата жена в живота си. Която на всичкото отгоре е с толкова мръсно минало, че и най-добрият имиджов спец не може да го изчисти.
 
Двойната игра на футболиста обаче започва да се пропуква и да става смешна и на най-заблудените. Един път го играе прилежен баща, който се интересува само от децата си и не иска и да чува за жени. А втори път разкрива явно за новата си връзка, която е с тарифно момиче.
 
Е, Валери, като ще играеш, прави го хитро, или въобще не играй! Това поне го можеш добре!
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си