Ексклузивно само в HotArena! Емануела би шута на Митко Динев заради ГЕЙ афера на милионерското синче!? (Всичко за скандала на годината ТУК)

Редакторска плесница
 
Преди броени минути в социалната мрежа гръмна скандалът на годината! Фолк певицата Емануела и Димитър Динев са разделени!
 
Затова призна самата фурия, която разкри истината през личния си профил, видя HotArena.
 
„От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Ето каква е истината! От две седмици аз и Димитър Динев сме разделени! За жалост в днешно време е много трудно да се запази едно семейство цяло, защото семейните традиции липсват“, гласи част от изповедта на Емануела.
 
Ето какво точно написа!
 

 
В статуса си певицата загатва, че поне от нейна страна причината не е в трети човек.
 
„Станахме трима, познай кой е излишният“
 
Но HotArena научи, че трети човек има и той е от страната на милионерското синче. Оказва се, че Димитър Динев е силно привързан към свой приятел, с когото са съмнително неразделни.
 
Въпросният авер се казва Иван и редовно преспива у Динев, като се възползва от всеки удобен случай да прекара времето си с него. Двамата твърде често са засичани да интимничат по заведения и други срещи, където принципно Димитър трябва да е с Емануела.
 
Според наши източници в един момент Динев дори започнал тайно да се среща с Иван и да се крият. Не е тайна, че Емануела често пътуваше от София до Свети Влас, за да бъде с бащата на детето си.
 
Когато нямала възможност да го прави, от това се възползвал приятелят на Митко, който веднага прекарвал нощта у тях, разказват очевидци пред HotArena.
 
„То да беше само този, ама с колко различни жени сме го засичалаи. Явно момчето е би, защото доста дами си водеше у тях“, разказват комшии на Динев.
 
HotArena научи, че освен с Иван, Митко се събуждал често и до жени със слава на евтини компаньонки. Една от тези бръмчалки например направила голям шлем, като е минала през всички мъже от фамилията Диневи.
 
Олигархичното синче е бил явно апетитна хапка за шафрантии, тъй като редовно получавал покани за да посети женски партита. Митко се е възползвал,  но в интерес на истината много по-приятна му е била компанията на Иван.
 
Явно накрая на Емануела й е светнала лампичката и е решила да сложи край на отношенията си с Митко.
 
Скандалът с бруталната гей афера на Димитър Динев тепърва ще се разраства, а HotArena, както винаги, ще ви държи в течение.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си