Андреа си търси мъж в Кипър! След раздялата с Кубрат не спира да пуска снимки без дрехи (КАДРИ)

Паднаха всички задръжки на попфолк певицата Андреа, видя HotArena.
 
След като тя официално прекрати дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, вече нищо не й пречи да си възвърне стария скандален имидж и да се разголва.
 
Докато беше още прохождаща в шоубизнеса, Андреа често показваше, уж неволно, я дупе, я гърда.
 
От няколко дни, откакто обяви, че е необвързана, Андреа започна да пуска все поразголени кадри в социалните мрежи. Блондинката не крие почти нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната. „О, птица на душата ми, отлети сега, защото притежавам сто крепостни кули”, пише русата фурия под снимката. На друга снимка тя се дупи с еротичен бански край басейн, писа „България Днес“.
 
В момента изпълнителката се е отдала на пълна почивка по крайбрежието на Кипър. Както вече писахме, тя е отменила всички свои участия този месец. За последно Андреа шашна феновете си в нощен клуб във Видин, където изпя хитовете си. Самата звезда обяви при раздялата си с Кобрата, че е прекалено млада, за да се омъжи, но и прекалено стара, за да играе детски игри.
 
Андреа е решила твърдо да намери нов мъж до себе си, който да бъде сериозен, отговорен и да й сваля звезди. Във връзката си с Кубрат певицата го играеше втора цигулка. Сега тя иска взаимоотношения, в които да доминира.
 
За да го намери по-бързо, 32-годишната чалга звезда умишлено започва да скандализира с по-еротични снимки.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “Андреа си търси мъж в Кипър! След раздялата с Кубрат не спира да пуска снимки без дрехи (КАДРИ)”

  1. Няма нищо ненормално в това човек да напълнее- може да е поради здравословни причини, може да е от стрес.. Обаче е смешно, да си обработваш снимките до неузнаваемост и да казваш, че на 32-3 години ти било рано за сериозни връзки и сватби.. Макар, че по смешното в случая как на всяка снимка е с полуотворена уста и увиснали разгърдени вимета, разчекната и обработена с фотошоп комично..

  2. На снимката ,където е със задните части на горе е забравила да си обработи пръстите на ръцете които добре издават колко пухкава е всъщност!Ясно е,че не може всички да са с манекенски размери,но наистина прекалява в желанието си да се направи със супер пропорции!Нали върви по улиците,хората я виждат какво представлява ,за какво и е тая измислица в която живее!

  3. На необработените снимки мяза на нормална пухкава лелка. Ама е много добра с фотошопа :). Жалко, че в живота нещата не се получават така, каквото не ни хареса- през програмката и всичко е цветя и рози. Ако беше така, сега нямаше да е като кукувица, а с една програмка да е станала г-жа Пулева, с деца и семейство. Да ги разправя на старата ми шапка колко е млада за женене и дрън-дрън…С фалш не се живее, ама тя няма да го разбере. И дали тя е инициирала раздяла е друг въпрос…

  4. Ръката й на снимката към статията е като кокоши крак. Кво е тва ….

  5. …… Човек трябва да има реална преценка за себе си – за това как изглежда и какво представлява. Това което имаме тук е меко казано смехотворно. Кому е нужно да гледа някакъв измислен образ, който няма нищо общо с реалността? Окей, напълняла си… Ами направи нещо по въпроса АКО (подчертавам АКО) не си удовлетворен от себе си и искаш да изглеждаш различно. Ако пък не ти дреме, се снимай нормално, изкарай един хубав тоалет, една голяма усмивка и кучетата да си лаят. Това на Андреа е излагация…

  6. Абе квото и да качва, всички я видехме на плажа че е 100 кила и кобрата и е бил шута

  7. Единственото ми обяснение за тези НЕЛЕПИ рисунки ( защото това не са снимки) е, че иска да поддържа някаква заблуда в последователите си от чужбина ( доста чужденци я следват в мрежите), защото се опитва от години да пробие извън БГ..сигурно е напълно наясно, че в Бг всички си я знаем как изглежда.. Ако се постне без тотална обработка, ще загуби хиляди заблудени души тутакси! 🙂 Без злоба ми е коментара, разсъждавам си.. друго разумно обяснения нямам. Жива и здрава!

  8. Напълняла си – ок, ако са здравословни причините- приеми се такава каквато си и да не ти пука, никой не трябва да жовее за хорското мнение. Ако не се чувстваш ок и искаш промяна – стягаш се и действаш – фитнес, плуване, режим – начини има. Тя не разбира, че хората и се подиграват не заради това че е пухкава, а заради нереалните нелепи снимки с фотошоп и постоянното гъзене.

  9. Глупава жена- малко ти е минала възраста, що се не кротна при Кубрат и да му родиш детенце- веше да те носи на ръце- красотата е до време- погледни се в огледалото.

  10. Кубрат живее и чака дете от една Поповска селянка, че затова си обявиха сега раздялата с Андрея, а иначе не са заедно от близо година. А иначе Андрея е изпаднала в депресия и затова така е напълняла от стрес и нерви. Ама като не се кротна да се задоми и роди ей на сега ще си троши главата и ще се лекува с антидепресанти. Кобрата няма да я чака цял живот я намери си Светлето и хоп оплоди я веднага хич не я мая, а тя млада още на 22г.ей сега набързо ще му роди 2-3 деца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си