Мис Силикон ще учи деца за Исус

 
Мис Силикон Илона Георгиева ще преподава на деца теология. Бившата участничка от конкурса през 2017 година завърши успешно Богословския факултет на Софийския университет и се дипломира, научи HotArena.
„Преди време обещах на  съпруга си, че ако се дипломирам тази година, ще го посветя на Виолета (покойната му съпруга и любовта на живота му) и удържах на обещанието си . Надявам се с това да съм го направила щастлив и поне малко да облекча тази негова болка. Надявам се  тя, ако ни вижда отнякъде, да се усмихне и да е спокойна, аз няма да го оставя.
Искам да я помоля да идва по-често в неговите сънища, защото му липсва ужасно, аз или която и  да е друга жена е безсилна пред това”, сподели щастливата и горда Илона.
 
Съпругът й е небеизвестния кримигерой Тихомир Георгиев – Боксьора, който изтърпява присъда за убийство в Софийския централен затвор.
 
Тя се омъжи за него на скромна церемония зад решетките преди няколко месеца, съобщи по-рано самата силиконка, пишат от „България днес”.
Още тогава тя сподели, че след завършването не теолгоия много иска да преподава на малки деца вероучение. И ще се бори този предмет да стане част от учебните планове.
„Не мога да се оплача от 2019 година. Омъжих се, дипромирах се и съм щастлива, че отново „натрих” носовете на завистниците, според които нямаше да постигна нито брак, нито диплома”, споделя Илона.
За своите недоброжелатели, предизвикалата скандал в богословските среди силиконка има отделно послание.
 
„Облечете се цвено, усмихнете се  и бъдете различни, естествени, себе си! Стига с тия „гипсирани” коси и смърдящи прежди, стига с тия носове тип „Майкъл Джексън”, стига  с тия джуки тип „мекица” – просто бъдете себе си”, зове тя.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си