Сузанита показа, че дъното няма граници! Нашари се като коледна елха, не спира да си показва дупарата

15-годишната щерка на Орхан Мурад показа, че дъното няма граница и че под него има още накъде да се ходи, узна HotArena.
 
Броят на татусите по тялото на лолитката продължава стремглаво да расте  и Сузи вече е заприличала на коледна елха. Освен, че е толкова млада, а вече прилича на възрастна лелка, малката не спира да го играе отракана секс лъвица.
 
На един от последните си фотоси, след като се снима, че пее на участие по бикини и друса задник, тя отново заголи кълки.
 
Сузанита толкова много иска да навърши 18 години, за да се снима легално в мъжката библия „Плейбой“. Тъй като до тогава има още 3 години, а тя е нетърпелива, все по-често ни открехва към голотиите си в мрежата. С тази разлика, че дори и лев не може да вземе от това и позорът е безплатен.  
 
Я си представете щом сега е склонна на това държание, най-вероятно, когато стане пълнолетна, с охота ще позира и за порно филм.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Сузанита показа, че дъното няма граници! Нашари се като коледна елха, не спира да си показва дупарата”

  1. Браво! Много хубава статия! Напълно сте прави,щом сега се снима с такава лекота,то при навършване на 18 годишна възраст кой знае на какво ще бъде способна! А сигурно сега вече е участвала в няколко порно клипчета лично нейни.

  2. че дъното няма граници е така, понеже тя е дъното, на сапун или в газова камера с цялото и семейство

  3. Ум ли е да го опишеш

    Ами с кво да се похвали !!!!!!! С глас , не може да се похвали , ако я чуете ще избягате много надалече . С ум ли , че там дрънчи на кухо . С фигура не може също да се похвали , тя е 1,50 , и то стъпила на две тухли четворки . С високи морални норми и човешки добродетели също не може да се похвали . Единственото с което може да се похвали са рисунките на хубав художник татуист , Е ТЯ И ТОВА ПРАВИ , МАКАР , ЧЕ ХУДОЖНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОХВА ЛИ А НЕ ТЯ. И ТУКА ПАК ОПИРАМЕ ДО ЛИПСА НА МОРАЛНИ НОРМИ И ДОБРОДЕТЕЛИ. Опасявам се , че има с какво да се похвали . Но тука вече влизаме в НПК , параграфите за педофилия , НО КАТО ГЛЕДАМ КОИ И БЯХА ГАДЖЕТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ , 13-15 год. И Е С НЕЙНО АБСОЛЮТНО СЪГЛАСИЕ , МЕНЕ ЛИЧНО МЕ Е СРАМ ДА КАЖА С КАКВО БИ МОГЛА ДА СЕ ПОХВАЛИ – ИМА ОБЩО С ПРЕВЪРТЯН КИЛОМЕТРАЖ И , ВЕЧЕ С ОСНОВЕН РЕМОНТ . НО УВИ НЕ НА АВТОМОБИЛ.

  4. На какво да и завиждат,за ловеца на сънища окачен на задните и части ли?
    Усещането е за гнус и нечистоплътник.

  5. Първо – не е млада ,а е МАЛКА – има известна разлика. Второ, поради фактът, че е малолетна (дори все още не е непълнолетна), така наречените родители подлежат на сериозни санкции, с барабар с тях – така нареченото и гадже. Трето, некадърна е. Четвърто – гротесктна е, семейството и – също. Пето, под дъното има тиня. Много тиня…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си