Кулагин изригна: Джулиана Гани и Златка са платени бръмчалки!

Устатият гримьор Валентин Кулагин публично обяви Златка Райкова и Джулиана Гани, за проститутки.Бившият брадър обвини двете силиконови бръмчалки в телефонен разговор с Никита Джонсън.  „Златка и Джулиана са бивши проститутки, които са влезли в къщата, за да чистят името си“, избухна Кулагин.Гаджето на Райкова – Благой Георгиев полудя от думите на гримьора. Той се закле, че ще го пречука от бой. „Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам в „Биг Брадър“, изригна Джизъса.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Кулагин изригна: Джулиана Гани и Златка са платени бръмчалки!”

  1. ИСТИНАТА МНОГО БОЛИ ДОРИ КАЗАНА ОТ ПЕДАЛ !!!!ТЕЗИ ДВЕТЕ СЕ МЪЧАТ ДА СЕ ИЗКАРАТ МОНАХИНИ И СТАВАТ ОЩЕ ПО СМЕШНИ!!!

  2. Той не каза имена, но Злата и Джула скочиха като залети с вряла вода. На мен и да ми го каже някой не би ми пукало, защото съвестта ми е чиста. А онзи гьон Благо да е мислил преди да се хване със Злата общата.

  3. Самият факт, че не спомена имена, а Благо откачи, беше достатъчно показателен какво мисли Благо за Златка. Защо не се обиди Албена Вулева например? Друг е въпросът защо си хващаш за гадже проститутка, но все пак всеки си има глава на раменете.

  4. Браво, най-накрая да се намери някой който да каже че ‘царят е гол’, да назове в каква категория попадат тези величия с изкуствени тела и души. В този сезон не видях нито един ВИП в ББ. Всички си показаха лицата, макар и с много изкуствени мигли, филъри, силикон и грим, ние видяхме тяхната примитивност и фалш. Това не може и не трябва да бъде елита на България…

  5. Хахахаахааххахаахахахххах Намерил кой да коментира темата.Тооооооо,понеже КулагЕн хич не е ….Хахаххахаххахаххахахах На това му се вика-Крадеца вика,дръжте крадеца.Колко…..неща е поемал този индивид……Ооохххх,стана ми весело…..Ти ли точно бе…..момчето чиито офис беше в кенефите на заведнията.Един след друг го посещаваха…..Това е да нямаш срама и страх от нищо.Дори от Бог…..

  6. КУЛАГИН НОМЕР 1!!!!

    Пазарджишкия циганин уреди Златка на червените фенери 1 месец работи на витрина в Амстердам!80€ и беше тарифата за 30 минути!

  7. Гузен,негонен бяга.И поведението на Злата и Джулияна е такова.Ако сте свестни жени,защо подскачате,ама си знаят кирливите ризи.
    Фалш,превземки,тъпотия,разврат и позор,това съпътства в живота жени като тези двете,а за мъже като палячото Благой,дори няма да коментирам….изтривалка.

  8. Що .. да не е излъгал нещо, казва си нещата такива каквито са, не е лизогъзец като всички и да се мазни, че видиш ли тва е Златка или еди коя си проститутка

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си