Спомняте ли си Атанаска Тушева от Павликени? Искала кола за клип, но вместо това собственик на сервиз я забременил! Уникална история и СНИМКИ само в HotArena!

Спомняте ли си някогашната интернет сензация Атанаска Тушева, която нашумя с пиянските си видеа, както и със скандалното домашно клипче за възрастни? Е, днес 27-годишната блондинка, освен, че се е „преквалифицирала“ в певица, се готви да става майка, научи ексклузивно HotArena.
 
 
Съдба ли е, или чиста случайност, не знаем, но именно кариерата й я води до следващия житейски етап – майчинството.
 
 
Атанаска организирала снимките на клипа към новата си песен. Решила, че за видеото се нуждае от кола и решила да поиска такава от сервиз в родния й град Павликени.
 
 
Какъв е бил залогът да получи возилото, можем само да гадаем, но към днешна дата Тушева чака бебе от собственика на въпросния автосервиз.
 
 
Блондинката е бременна в третия месец и догодина ще сменя пелени. И твърди, че от 4 март вече е семейна жена.
 
 
 
Напомняме, че „звездата“ на Атанаска Тушева изгря през 2014 година благодарение на простотията й. Тя започна да залива мрежата с видеа, на които е пияна и говори абсолютни глупости. И понеже българинът обича сеир и някой да се излага, момичето от Павликени бързо се превърна в сензация.
 
 
Тушева дори стигна до там, че да влезе като гост в ефира на сериозните предавания на родните частни телевизии. Изпращаха и тв екипи до родния й град, за да я снимат и да се запознаят с баща й.
 
 
Атанаска се е отбелязала с присъствие и в сайтовете за възрастни с прословутото си порно, в което не й партнира мъж, а … краставица.
 
 
По-късно фурията реши да се изявява като певица, но бързо бе заклеймена като женското Джорджано. Въпреки това тя и днес продължава да „твори“ в тази насока.
 
 
До преди пет години влогърката се хвалеше, че баща й я издържа, давайки й по 10-20 лева, които тя „завъртала“ в близкото казино… Сега очевидно собственикът на сервиза ще поеме грижите за нея и за детето им.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Спомняте ли си Атанаска Тушева от Павликени? Искала кола за клип, но вместо това собственик на сервиз я забременил! Уникална история и СНИМКИ само в HotArena!”

  1. Не мисля че е бременна. Корема и не изглежда като на бременна жена, а като на доста наедряла. Вероятно отново рърси внимание, а факта,че вие продължавате да пишете за нея и един от нейните мотиви да ви дава оше поводи с тъпотиите си …

  2. Аз и в девети месец нямах такъв корем. Това не е корем на бременна жена, а типичен шкембак от дюнери, бира и чоплене на семки прегърбена на пейка пред блока. На 27 години жена така да се запусне! И уж с оправданието, че била бременна. В трети месец грам не ти личи. Започва нещо да се забелязва едва около 5-ти, 6-ти.

  3. Ако в 3ти е така, как ли ще е в 9ти….не че нещо…на всяка жена тялото реагира различно при бременност. Ако наистина е бременна, сигурно е с момиче – така бързо се окръгля бременната с момиченце (в повечето случаи).

  4. Пълна утрепка,това същество никога няма да бъде семейно и няма идиот който да предложи брак на такава утайка а този мазен тумбак е в резултат на непрекъснато набиване на пици,чипсове и всякакви боклуци,жал ми е за хора като тази ненормална овца но за жалост ги има,това същество не е никак добре с главата и има нужда от психиатър и психолог спешно

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си