Ивайла заряза Дубай, завърна се в България

Ивайла Бакалова се е върнала в България, но страни от светлините на прожекторите, научи HotArena.Преди 5 години бившата миска замина за Дубай и се установи там, но сърцето я теглеше към родината. Ивайла работи в Дубай на висока позиция в известна фирма за продажба на имоти и изкарвала достатъчно, за да издържа семейството си. Въпреки че била заобиколена от много интересни хора, хубавицата се чувствала самотна, защото семейството й липсвало. Нейната сестра близначка живее в чужбина и двете се чували основно по телефона. Майка им често пътувала до Дубай, за да вижда внучката си Рая, но това не успявало да запълни празнотата в сърцето на Ивайла. Тя отрича в Дубай да е тънела в разкош, макар да има финансовата подкрепа на бащата на дъщеря си – Румен Гайтански. Миската споделя, че се е справяла добре с живота в Дубай, защото влагала старание в професията си, пише „Уикенд“.„В Дубай животът е изключително скъп и ако не работиш здраво няма как да си платиш сметките“, споделя красавицата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Ивайла заряза Дубай, завърна се в България”

  1. до ивето циганката

    ивче още ли шъшкаш или в дубай ти намериха логопед да те научи да говоришшш. добре че румен те хрантути иначе щеше да лапаш бахура на някой дърт пастир

  2. Каква висока позиция, какъв мениджър, какво образование, какви 5 лева… Много за прости ни мислите! Тази жена, целият си живот работи любовница !

  3. Зарязана от поредният дъртак си е подвила опашката и се е прибрала в БГ. Тя освен за държанка за друго нищо не става, а пък за работа да не говорим няма един ден трудов стаж.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си