Азис с часовник за 60 бона (Снимки)

Ултраскъп часовник си купи Азис. Ромският славей е броил 60 бона за аксесоара, видя HotArena.Часовникът е на една от най-известните марки в света. Каишката е изработена от 18-каратово злато. Диаметърът му е точно 44 милиметра. Той е водоустойчив, има двупосочно самонавиване с ротор. Циферблатът разполага с триъгълен маркер за час в 12 часа и правоъгълен за час в 6.Азис е купил часовника от сайта на официалния бранд. Цената му там е 36 000 долара, което е 63 360 български лева по курса на щатската валута, уточнява „България Днес“.Моделът на часовника на Азис се казва „Майстор на яхтите“. За първи път той показа придобивката си по време на лятната си почивка в Гърция.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Азис с часовник за 60 бона (Снимки)”

  1. По долу в статията,която е с Алекс Сърчаджиева,мангото е с тениска на SuperDry за 45.99 лв ,а сега с часовник за 63360 лв :)))) Сериозно ли?! Или някой му го е дал да се снима с него или 100% менте.Циркаджия

  2. А такааа. 60 бона за часовник имаме, а нямаме пари да си платим на НАП и се налага да ни запорират имоти и сметки?! ХУБАВА РАБОТА, АМА ЦИГАНСКА.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си