Деси Слава шокира феновете си с телеса от плажа (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Тази година Деси Слава имаше по традиция участия и по морето, някои от които съчета и с малко плаж. Феновете й обаче, останаха меко казано потресени от гледката, видя HotArena.От доста време блондинката избягва светлините на прожекторите, а причината е повече от притеснителна. Деси Слава рязко напълня и вече е двойна, а в това се увери неотдавна и наш репортер, който я излови на несебърски плаж. Певицата бе в компанията на приятеля си – ММА боецът Благой Найденов, с когото очевидно добре си почиваха заедно. Някогашната изкусителна фолкдива обаче, днес вече изобщо не прилича на себе си. На кадрите се вижда как атлетичният мачо се излежава на шезлонга, а Деси разглежда нещо в телефона си.В един момент сяда до него на пясъка и двамата проследяват заедно клипче, пратено от сина на певицата Очевидно в него присъства и малкият й син, когото фолкдивата роди в края на 2017-та. В началото на месеца ви информирахме, че най-вероятно зад драстичното качване на килограми на блондинката не седи толкова лакомия, колкото наличие на здравословен проблем.Отдавна е направило впечатление и че Деси Слава качва снимки само до кръста, а фотографите в заведенията избягват да я снимат в цял ръст и отблизо. Феновете на певицата обаче, са силно притеснени за нея от това, което виждат, пише show.blitz.bg

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

21 thoughts on “Деси Слава шокира феновете си с телеса от плажа (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)”

  1. Как така ще шокира селяните, опс, феновете, след като майките на тези фенове, а и самите те, изглеждат по-зле и от нея?! Нищо ново под слънцето – жена пред менопауза с 15кг отгоре. Чудно как така българите лесно се шокират – Кристина Агилера (не че ги сравнявам, хъхъ), като беше с подобно телосложение, нито 1 фен не се шокира.

  2. Десислава е певица,а не модел! Гласът й е убийствен, харизмата, излъчването също!

  3. Хайде да не се лъжем. Недопустимо пълна е, и ще й трябва доста време да извая формите си но е длъжна да го направи. Външния вид е най-важен в нейната сфера. Не съм го очаквала от нея, тя имаше добра визия.

  4. Много даже си е готина. Аман от съсухрени и изцъклени от слабост жени. Феновете да си заврат задръстеното селско мислене някъде.

  5. Не се спряхте журналистите с опити да я вкарате в някаква лоша графа с цел оплюване на външния вид. Но всеки път не ви се получава! Въпреки едни и същите статии всяка седмица! Хората я харесват каквато е! Това е истината! Както се вижда (и чете) повече харесваме това, отколкото изкуствената Преслава. А че нямат хитове в последно време и двете, нямат, но поне им зачитаме и уважаваме труда.

  6. МУУУХАХАХАХАХАХАХА

    Деси е певица, не манекенка. Приема се и се харесва такава, не се изтънява с фотошопа като много други., хората също я харесват. Какъв ви е проблемът на вас не разбирам. Кой знае човечецът написал статията на какво прилича. Апропо, защо не качите такава статия за комплексарката Андреа?

  7. Наталия тъпото пак се е изцвъкала, хаха
    Курветино, ходи лвпай пишки и недей много да знаеш
    Десито бих я пръснал от секс, много е арна
    А на теб бих ти се изплюл в муцината

  8. Деси си е певица, не е плей…утка, защо някои не го проумеят. Страхотно пее, има ангелски глас!

  9. Десислава е секси и има страхотен глас и е сладурана. Килограми се свалят, но мозък не се купува…Наталия.

  10. Разбира се че визията е от огромно значение! Някои от вас приказват глупости, защото не изглеждате добре и ви успокоява да си дрънкате че външния вид не е важен. Съжалявам ви. Освен Деси Слава има още стотици жени които пеят добре но не са звезди, защото имиджа им е меко казано неприятен. Ето защо тя трябва да изглежда в пъти по-добре от това. Може да мразите Андреа, но тя пее по-добре и умее да поддържа имиджа си в социалните мрежи по-успешно – ето че отдавна е пробила и в Румъния, а скоро и на запад с английски песни. Аз поне не се самозалъгвам че грозното е красиво, а работя върху външния си вид и полагам ежедневни усилия да съм привлекателна.

  11. Андреа пък специално е свиня 100 килограма със двойна гуша, баджаци, целулит и шкембе, така че не ни я давай за пример. Комплексарка която си крие денелите сланини с фотошоп.. Колкото до теб, ти си безмозъчно дебилно мекотело. Айде марш

  12. Оставете Наталчето, просто завижда. Това е типичната селска женска (гейска) злоба 😉
    Наталче, от кое село си, мила?

  13. К’ва е тая Наталия??? Хахахах яко весели мрежата! Пълна пръдня! Да кажем и на Адел да свали вякое кило. Сигурно Андрейка е по- голяма звезда и от Адел …

  14. Бачо Кольо

    Що бе гледай какво секси парче е…
    и то щото е родила е тъка ,и продължава да е най-секси и най-хубава от другите фолк певици,преслава никога не е била на нивото на Деси дори и деси да е дебела остава красива и сексапилна докато другите .. само пластични операции нослета гърди дупета и пак не могат ….

  15. Бих я пръснал.. Мноооого е секси точно с тези сочни форми. Бих я мачкал цяла нощ, че и две. Ох, на бати пичетооо

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си