Пореден абсурд: На Митко Динев толкова му е скучно да се прави на баща, че хвърли детето си на някаква шафрантия

На пореден абсурд стана свидетел певицата Емануела, отново свързан с бившия й и общото им дете Мити. Оказва се, че Митко Динев е все същият безотговорен баща – не стига, че на първа съдебна инстанция отмъкна родителските права по откровено мошенически начин, но сега, когато момченцето е при него, го отглежда не той, а някаква непозната жена от типа „за 100 лв. на час” , видя HotArena.
 
 
Емануела публикува видеоклип, качен от някоя си Виктория Крумова, в който малкият Мити си играе в голяма лодка на сушата. Въпросната брюнетка, заснела клипчето, най-вероятно е поредната кратка авантюра на Митко Динев, но пък е побързала да се вземе на сериозно и да се прави на мащеха на сина му.
 
 
„Ето я поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си баща! На всеки три-четири месеца е различна! И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!!“, изригна разгневената майка във Фейсбук.
 
 
Явно на Митко Динев сериозно му е доскучало да се прави на баща, защото според наши източници от Свети Влас и Несебър, той е денонощно по кръчми. И то когато синът му е при него. Динев е прехвърлил грижите за Мити на майка си. За да си освободи време за ресторанти и курви. Все занимания много по – интересни за него, отколкото отглеждането на дете. 
 
 
Всеки, който видя поста на Емануела и е запознат с предисторията, не остана безучастен и застана на нейна страна, опитвайки се да я окуражи да се бори за връщането на родителските си права.
 
 
Напомняме ви, че към края на миналия месец попечителството над Мити бе  присъдено на неговия баща, с безумното обяснение, че… майка му често работела нощно време и ползвала услугите на бавачка, докато отсъства. Решението на съдия Елена Динева озадачи всеки един, който научи за него. И понеже е абсурдно, най-вероятно е продиктувано от сума пари, които е получила, за да го произнесе.
 
 
Преди време Емануела бе споделила в интервю, че когато Мити е посещавал Митко Динев, милионерският наследник го е оставял в други ръце да се грижат за него, тъй като таткото имал други занимания. Предимно свързани с това да обикаля заведенията, вместо да се радва на детето си.
 
 
Години по-късно очевидно няма никаква промяна и бащинският инстинкт все още не е заговорил у Динев. Даже положението става още по – зле. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “Пореден абсурд: На Митко Динев толкова му е скучно да се прави на баща, че хвърли детето си на някаква шафрантия”

  1. заради мераците на ема да тъне в лукс..сега детето е в това положение.. АКо беше по-различна.. нямаше да има дете баш от него.
    Не я знам с какво точно си мисли че е по-го добра от другите миндили с които тоз си ляга? Защо смята, че е нещо повече?

  2. Кофти е да е вземат детето.На никоя майка не го пожелавам.Само че тази донякъде сама си го изпроси, не спря да се вре при богати мъже , не спря да публично да си развява личните проблеми и да плюе мъжете с които е била.На този му роди защото е мислела, че ще се набута в богата фамилия и ще си живее царски и изобщо не е преценила, че той за нищо не става, а баща му реално е богатия и от него зависи всичко.Не се научиха, че тези синчета на този и онзи в повечето случаи не стават за нищо.

  3. Мн кофти за детето, трябва да е при майка си, не е честна тази ситуация, но тя емануела плю плю за издръжка алчня за по голяма издръжка, озлоби го стария баровец и накрая и го за биха много гадно. Трябваше да си трае да и дадът каквато издръжка преценят и да си гледа детето, без пари не е останала…. За какво и бяха тея циркове… Сега хем сама си го роди, сама отгледа и накрая и го взеха наготово…. Ужасна ситуация… Затова сметки за пари и богати фамилий не се правят, винаги излизат криви..

  4. Това което се вижда на този клип , че едно дете си играе в лодка. Изглежда щастливо и весело. Не мога да разбера каква точно е драмата , че някой го е снимал докато си играе. Следователно от милионите клипове на деца в социалните мрежи , които се пускат всяка минута , не виждам нищо смущаващо и в този случай.

  5. Авторът откъде знае, че жената е шафрантия? Да не би лично да я проверявал?
    За тази обида може жената да заведе дело за обида в публичното пространство.

  6. Ема ще я оправи, както всяка друга.
    Ема има ли една жена на Димимътр Динев да хареса? Не и сигурно няма и да има, защото вероятно още има чувства към него. Мартин, сегашния и не се ли дразни как тя се бърка постоянно във връзките на бившия си под предтекст че е уж заради детето

  7. Митьо, Митьо… Мноо ти са иска, ама не тъ дишат, играе ти цирка и ща удави в плюнка, и никога не тъ е обичала и го знам лично от нея и близките и… Друг обича, теб не та тае, глупако, не мечтай за нея и аз мечтах ама ме поряза… Друг обича, ря и е с него, не дерзай, гледай си намери друга да те издържа

  8. Затова всички песни са за Димитър Динев – бившия
    , защото го е преживяла, гжа Ема

  9. Страшен селянин и погледа му като на психично болен.. Жалък човек, прилича на жена???!!!!!!! Дали не е гей??? Питам, защото като такъв се държи?

  10. Тази жена единственото, за което пише са плювни по бившите и. И всички са нечии синчета. Не знам, дава ли си сметка, че в ролята на шаврантия се е сложила тя самата и то отдавна. Сигурно не е лоша, донякъде я харесвам дори. Но! Сама си избира синчета на по 20 г., нищо непостигнали. какво си очаквала, каке? Никой да не е наясно ли? Ти с кое точно си по рязлична от въпросните девойки? Че пееш? Ама хайне недей моля ти се да разсмиваш народа. Бащите им да са същите шматки? Да ги плюеш по 3 г без спирка, при положение че никой не те е канил да им раждаш и да са ти длъжни че някога си им била някаква. Малко вземи се самопрецени.

  11. Митенце, стига писа бре човече, малаумен ли си… Разбрахме, че си ти и колко не си добре с главния мозък, поне излез лице в лице, но ти си гей и нямаш топки за тая работа!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си