Бербо сърба шкембе чорба на пъпа на София! Хубавата Елена отказва да му готви

Димитър Бербатов е зажаднял за българска кухня, узна HotArena.
 
Фотографите на „Ретро“ изловиха футболната звезда ежедневно да похапва в заведение, намиращо се точно до входа на новото му жилище на столичната улица „Оборище“.
 
Спортистът не се притеснява да сърба шкембе чорба в идеалния център на София, буквално пред очите на стотици минувачи. Бербо най-лакомо излапа порцията, като дори топеше от хляба си вътре в чинията, както повелява традицията на село.
 
За да не похаби нито капка от вкусната супа, която да се разлее по брадата му, футболистът консумираше ястието почти легнал върху масата и в разрез с всякакъв етикет за хранене на публично място.
 
Хапването толкова му се услади, че Митко не остави приборите дори когато телефонът му звънна по работа и продължи едновременно да води бизнес разговор и да яде с лъжицата. Съседи на Бербатов коментират, че откакто се преместил в престижния квартал със семейството си, той прекарва по-голямата част от деня не в апартамента си, а на масите във въпросното заведение. Най-вероятно това е така, тъй като съпругата му Елена не обича да готви.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Бербо сърба шкембе чорба на пъпа на София! Хубавата Елена отказва да му готви”

  1. И как разбрахте ,че сърба шкембе?!Пък и да яде шкембе ,не е ли човек!?Защото ,ти писача не ядеш шкембе и не сереш,някакво извънземно си сигурно.Много тъпа статия,за човек прославил родината ни по някакъв начин.Много сте зле ,жълти бурналистчета,смачкани от живота!

  2. Нека си сърба. Проблемът е, че въпреки, че живя толкова дълго в чужбина, не се е научил как да се храни. Яде си като истински селяк-наведен и наврян в чинията. Остана и да си подпре лакътя на масата…

  3. Човека е футболист не е от аристократично семейство по лошо е когато някои хора се правят на нещо което не са а той явно няма тези претенции

  4. То пък човек не може да се нахрани без да го коментират.Айде моля ви се- Амал Клуни разксзваше как Джордж кмуни яде чипс в леглото и прати трохи…всички са хора, нормално е

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си