Златка Райкова се тъпче със сладолед

Бременната Златка Райкова признава, че много обича следолед и цяло лято се тъпче със замразения десерт.  Плеймейтката скоро ще дари бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса със син и не спазва никакви хранителни ограничения, дори напротив – много си угажда. По това може да се съди и от последните й папарашки снимки по бански, от които ясно личи целулитът по задната част на бедрата и дупето й, пише Уикенд. Блондинката винаги е била в перфектна форма, но явно бременността не се отразява добре на фигурата й. „В този период й е простено, след раждането бързо ще влезе във форма”, коментират почитатели за Златка.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Златка Райкова се тъпче със сладолед”

  1. Тя преди 9 дни качи в сторито си в Инстаграм снимка на бебенце, което е новородено. След това прекрати качването и на постове и на сторита. Май закъснявате с инфото. Не че това й пречи да яде сладолед, но да сте виждали скоро да е качила собствена снимка, която вече да не сме виждали ?

  2. Тя преди 9 дни качи в сторито си в Инстаграм снимка на бебенце, което е новородено. След това прекрати качването и на постове и на сторита. Май закъснявате с инфото. Не че това й пречи да яде сладолед, но да сте виждали скоро да е качила собствена снимка, която вече да не сме виждали ?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си