Ужас! Андреа си ОТРЯЗА ухото

Все сме чували родни звезди да си намаляват нослетата, дупетата, но рязането на уши явно е нова мода сред елита, научи HotArena.
 
Фолк певицата Андреа си клъцна обонятелния орган с Фотошоп отново в опит да изглежда по-слаба и вталена.
 
Изпълнителката редовно обработва снимките си, стеснява си бузестото лице и си намалява облата талията. Използвайки тези трикове обаче, често се получават гафове – я плочките на пода ще са изкривени, я някое ухо ще падне жертва…
 
Такъв е и случаят с тази снимка, на която обонятелният орган на Андреа почти липсва, пише „България днес“. А резултатът – певицата наистина изглежда слаба, но стана за резил…

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

13 thoughts on “Ужас! Андреа си ОТРЯЗА ухото”

  1. Това болест ли е да се чекнеш взеки ден за фотошопирани снимки?Да потърси специалуст да й обясни някои работи

  2. Комплексарке, или отслабни или се приеми такава каквато си.. Кой лъжеш с фотошопа? Себе си или нас хаха

  3. Ми да стартира във филми за възрастни направо, да стане стриптизьорка нещо, явно това и е нивото, щото я гледаме се чекне и гъзи по същия начин, за безплатно. Толкова да не се усеща и да се свлича надолу, не мога да повярвам.

  4. Коя невежа писа тази статия? Марш в началното училище да научиш кой е обонятелния орган, къде се намира и за какво служи! Хахахаха

  5. Евала, бе! Всяко влизане в този трагикомичен сайт гарантира забавление – отрязала си ухото, което е , внимание! – обонятелен орган. Мирише ми на с мъка завършен четвърти клас.

  6. Андреа Слона

    Андреа е станала като бизон – всички видяхме снимките от плажа в Уикенд. Кой лъже с тези снимки и тя не знае. Жалка и запусната дебелана със самочувствие до небето!

  7. ВИЖДАМ Я В СОЛАРИУМА НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ ПРИ ДЖАНЪМ СТЕК ХАУС. НАИСТИНА Е МЕГА ДЕБЕЛА ПОДУТА НАПРАВО Е КАТО ИВАНА ЕДНО СРЕМЕ. САМОЧУВСТВИЕ ДО НЕБЕТО. ДВИЖИ С ШОФЬОР С ЕДИН КАЙЕН 1111 НОМЕР. АДСКИ ДЕБЕЛА И МАЗНА СВИНЯ Е И ХОДИ С МНОГО ШИРОКИ ДРЕХИ. СНИМАЙТЕ Я ПРЕД СОЛАРИУМА. ЗА ККВО ЛЪЖЕ С ФОТОШОПА ТАЯ ВМЕСТО ДА ОТСЛАБНЕ

  8. Жал ми е за нея, въпреки клюките, които се носят, че е надута и лош човек. Много е отчаяна явно в момента. . Вместо да се стегне-има пари и за фитнес и, и за диетолози, и за процедури. И време има.
    Няма да й е толкова трудно да стане перфектна, вместо да се прави на такава че з обработени снимки. Вссе едно Кубрат не вижда на живо.

  9. The Devil's Clorox Bleach With Chocolate Taste And Orange Pieces For Sweeter Suicide (Original)

    Какъв обонятелен орган, бе, бахти тъпаците… За първи път чувам човек да диша с ушите си! А може би Андреа чува през носа си?!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си