Бебето на Гани ще носи името на бившия й!

След като Джулиана Гани обяви, че чака бебе от приятеля си, стана ясно, че ако не сключат брак, детето ще бъде записано на името на бившия мъж на Джулиана, научи HotArena.  Според семейния кодекс триста дни след развода бебето се води на бившия съпруг, при условие, че майката не е сключила нов брак, а от развода на Гани и Станимир (на снимката)  няма такъв срок.   Според член 61, алинея 1: ”Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване”.Според следващата алинея 2, ”ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак”. Гани се разведе след дълъг процес едва тази година, а вече е бременна в седмия месец, така че 300 дни, както изисква законът не са изтекли.Единственият начин фитнесинструкторът, с кого Гани живее сега,  да бъде записан като баща на детето е, двамата да сключа брак. Пред „Телеграф“ Джулиана отказа коментар по темата и не разкрива какви са намеренията им в тази посока, нито пък разкри какъв ще е полът на бебето. Потребители гадаят, че най-вероятно ще е момче, щом Джулиана е облечена в синьо.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Бебето на Гани ще носи името на бившия й!”

  1. Все едно как ще се казва детето на тази противна циганка и нейният временен селяк. И с този ще се разведе. Няма бивша курва.

  2. жалкият сельо, за да си гарантира месечнатата издръжка, която смуче като кърлеж от циганката и дете направи…не е луд този, който яде баницата

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си