Миряна Башева се срамува от усмивката си (Поетесата няма пари за нови зъби)

Мистерията защо Миряна Башева рядко излиза от дома си е разкрита, разбра HotArena. Гениалната поетеса не напуска жилището си заради естетично-стоматологичен проблем, научи „Уикенд” от отлично осведомени източници.Авторката на култови стихове и естрадни хитове е щърбава в последните години, но не иска обществеността да научава. Тя ще възобнови социалните си контакти чак когато си оправи резците, а към момента няма финансовата възможност за това. Дъщерята на един от най-чаровните и интелигентни комунистически министри – покойният дипломат №1 на НРБ Иван Башев, има доходи като журналистка, но те не са достатъчни за нови зъби. „Много ще й е трудно да си върне блясъка в усмивката, след като всеки един имплант струва минимум 2-3 бона”, коментираха пред наш репортер информаторите ни.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Миряна Башева се срамува от усмивката си (Поетесата няма пари за нови зъби)”

  1. За разлика от плеймеките, за които тези пари не могат да бъдат никакъв проблем. Българиооо, до къде я докара. Няма ли кой в тази държава да забрани на всички журналист от медиите да спрат да пишат за измета на България. Измета, за който пишете и вие в тоя сайт.

  2. Е как не ви беше срам да напишете такова нещо? Едно е да осмиваме боклуците и проститутките, това е прекалено…. Ако това е истина, просто не ви прави чест да се гаврите по такъв долен начин с проблема на жената.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си