Чорбаджийката Елизабет била конфликтна и в училище

Една от най-емоционалните и избухливи участнички във „Фермата“ Елизабет Илчева се оказа душевно нестабилна и извън играта, коментират пред „Галерия“ нейни познати. „Същото ку-ку е и в живота. Нервозна жена, често изпада в истерии и се държи детински“, описват я хора от обкръжението й.
 
Зрители също забелязаха странното поведение на чорбаджийката и дори опитаха да оправдаят Иван Милин, който бе изгонен от шоуто, след като й удари шамар. „Тази Елизабет може да изкара извън релси дори най-спокойния човек с постоянното си дуднене и истерични изблици“, коментират зрители.
 
Но това, което най-много дразни феновете, е българо-английският й изказ.
 
Тя постоянно вкарва английски думи или цели фрази в изреченията си. В същото време „Фермата“ върви под шапката на патриотизма и родолюбието. Поведението й се определя като надуто и изключително неуважително спрямо социалната мисия на предаването.
 
Елизабет е завършила паралелка с интензивно изучаване на английски език. Била е член на асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Нейни бивши съученици я определят като аутсайдер и дори като социопат. Трудно контактувала с останалите и винаги влизала в конфликти с връсниците си.
 
Висшето си образование завършва в Англия, където работи в бутикова галерия. У нас пък е асистент на изпълнителния директор в голяма гръцка строителна и инвестиционна компания.
 
Във „Фермата“ успя да се изпокара с почти всички от отбора си, но благодарение на променливите си настроения, бързо се сдобрява с хората. Сближи се по-интимно с участника Сами Хоссни, който обаче си има сериозна приятелка извън „Фермата“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си