С „ВИП Брадър“ Ева от „Тоника“ се спасява от фалит!

Геновева Найденова, по-известна като Ева от „Тоника“, ще се престраши да прекрачи прага на „ВИП Брадър“ на 10 септември, узна HotArena.
 
Това се шушука все по-упорито преди началото на най-коментираното ТВ шоу. Вдовицата на Гого без съмнение ще бъде лидер на женското царство, което ще властва тази година в Къщата, писа „Галерия“.
 
Тя винаги е умеела да командва макар че покойният й съпруг никога не е бил мъж под чехъл. Ева притежава железен характер, тъй като съдбата й е поднесла абсолютно всичко – опитала е и от меда, и от жилото на тоталната слава.
 
Ако продуцентите успеят да й дръпнат правилно конците, тя би разкрила доста вълнуващи истории около най-известните хора в държавата – от музиканти, до политици.
 
Най-важната предпоставка за нея около влизането й е да закрепи дупките в семейния бюджет. Всичките авоари са използвани за лечението на Гого. Ева продаде апартаментите в София и Бургас, за да може той да се лекува. Сега иска да помогне на сина си Димитър, който е завършил философия, но е принуден да работи като строителен работник в Англия по няколко месеца в годината.
 
„Имах частен бизнес, който уж се развиваше добре. В един момент всичко се срина. Татко си отиде, а аз трябваше да започна от нулата. Хванах се да нося чували на гарата в Бургас – имаше някакъв голям ремонт и търсеха бачкатори. На четвъртия ден ме разпознаха. След това заминах за Англия“, разказва Димитър, който все още не се е отказал да се посвети на музиката.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си