Зара изненадващо в България

Една от първите български риалити звезди, изненадващо се върна в България. Зара бе засечена да се забавлява в Бедрум клуб, изцяло в женска компания от секси мацки. Момичетата купонясваха на култовите хип-хоп партита, който се провеждат всяка сряда. Бърза справка в социалните мрежи показва, че Зара е в България от няколко дни. През по-голямата част от времето, тя живее в Бахрейн и се изявява като успешен лайфкоуч.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Зара изненадващо в България”

  1. как така раздавате титлата звезда на куцо, кьораво и сакато? Как и кой толкова много се изненадва от присъствието на въпросната? И пак, как персонаж станал известен в едно тъпо предаване с простотия, и след това в друго нощно предаване с излагация е звезда?

  2. Хаха с Иванина проститутката която я еба цяла София по кенефите!!!

    Иванинка освен че се ебе за 300 лева се ебе и за бело !Не съм сигурен има ли софийска дискотека в която да не се е ебала в кенефите?!Искате да ебете Иванина или 300 лева кеш или едно винце бело и малко джънгара джънгара и е ваша!Зара си е от старата школа курва ама е умна!

  3. kakva e ostariala I pogrozniala. mnogo se e nabrachkala, gorkata, I prilicha na TRAVERSTIT. I se razvede IALOVATA pariasnitsa. Ta to moje li travers da rodi. Useti se Erik s kakvo se e hvanal I barzo ia natiri. Sega nikoi niama poveche da pogledne sbrachkania travers Svetlozar.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си