Нора Недкова пропусна втория си шанс в риалитито на МЕГЗ

Плеймейтката Нора Недкова вече няма да е част от риалитито на Мегз, разбра HotArena. Припомняме, че Мегз се зае със задачата да покаже на зрителите, че Нора Недкова има голямо сърце и друга, невиждана досега страна. Само няколко епизода по-късно, обаче, нервите на екипа на риалитито не издържали и Каканашева обяви, че Нора не е успяла да реализира втория си шанс и вече няма да участва в риалитито. Според злите езици Мегз си навлякла гнева дори на Нова Телевизия, защото до последно се опитвала да защитава плеймейтките Недкова и Пенелопе.Нещо повече главната редакторка на риалитито тази година – Елена Чопакова (главен редактор на Ничия Земя) твърдо заявила, че ще се откаже от формата ако не се вземат мерки. Това изплашило дори Мегз, която винаги защитава тезата, че в риалити форматите и доброто и лошото са еднакво важни, защото зрителите имат нужда от чисти емоции. Наложило се Каканашева да сведе глава и да се съгласи, че времето за втори шанс на двете девойки не е дошло. В крайна сметка раздялата с двете плеймейтки вдигнала рейтинга на предаването до небето и телевизията бързо простила похабените нерви на екипа. 
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Нора Недкова пропусна втория си шанс в риалитито на МЕГЗ”

  1. Хахаха, пак лижете гъза на джуджака. За 150лева ли се продадохте, к*рвиииииииииииииии!? В инстаграм ясно се видя за какво става въпрос!!! Голям цирк беше. Трябваха ви 3-4 дни, да отшуми скандала, за да напишете, каквото грозното Джудже ви продиктува…

    В ОБЩИ ЛИНИИ, МОМИЧЕТАТА СЕ ОТКАЗВАТ, ЗАЩОТО МИГЛЕНА ЛЪЖЕ, ЧЕ ПРАВИ ГОЛЯМА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, И СЪС СПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИЧКИ , СИ ПЪЛНИ ДЖОБАААА.

  2. Този клоун Мегз пак се прояви , няма ли някакъв цирк и нещо да се жалва “онеправданата “ , няма да е тя . такава лъжкиня не е имало скоро . Да вземе най-накрая публично да обявява даренията и да показва преводите , защото си е една измамница , а това реалити кой го гледа изобщо???

  3. каканашева яко ви плаща,постоянно пускате статии в нейна ползва.доста очевадно е че са платени!

  4. Чудо голямо....

    Един миндил пропуснал да участва в шоуто на друг миндил….

    И кво…..?

    Миндилите се роят и обновяват редиците си всяка година….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си