Скръндза! Милионерът на Тоца я завря в панелно бунгало срещу 40 лева за нощувка

Новият съпруг на Антония Петрова, вече Батинкова, май ще излезе голяма скръндза. Бизнесменът, който е милионер, кара Тоца да спи по къмпинги вместо в петзвездни хотели, както тя е свикнала, видя HotArena.Новоизлюпените съпрузи продължават със сватбеното си пътешествие и една от спирките им е на Халкидики. На втория ръкав на полуострова Тоца и Ивайло спят в къмпинг, който е собственост на българи и в него е пълно само с нашенци. Проверка на „България Днес“ установи, че мъжът на Тоца плаща скромните 40 лева за нощувка на човек. Тоца не се шири в лукс както е свикнала, а се е завряла  панелна къщичка от 20 квадратни метра.Единствено  на миската й харесва гледката, която е към морето. Освен, че събира тен на морето, Антония хваща окото на мъжете с огромните си бомби,

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Скръндза! Милионерът на Тоца я завря в панелно бунгало срещу 40 лева за нощувка”

  1. ако иска и за 20 лв ще наеме бунгало,нали са щастливи..А ,ти писательо/ко си дребна душица

  2. Яз много се радвам за Антония! Много се промени от както е с това момче! Явно преди животът и е бил безмислен, защото само говореше з хрчене на пари и лукс. Сега говори за любов и май не и пука вече за 5 звездни хотели и сетби за милиони.

  3. Vylkyt ne si meni nravyt,,samo meni sypruzite. 😀 Pak si se iztykva samichka -kolko truden bil tozi myj za hvashtane i kak tq go bila hvanala… S takyv tip zaslepenie, v kakyvto qvno sa izpadnali i dvamata, nqma da sa zaedno dylgo, skoro shte se razocharovat edin ot drug i vseki shte obvini drugiq za iliuziite, koito sam si e syzdal za nego. Samo pochakai.

  4. Кичът Антония

    За тази алчна и кичозна женица-още преди да стане Мис,се знаеше,че руснакът й е платил титлата. После го съсипа и разори с безумни разходи,така че Бередин спокойно може да бъде обявен за светец.:-)
    Помните ли какви люти скандали правеше тази с хората,които я обвиняваха,че носи животински кожи? Ами кичозният й дом край Перник?:-)
    А сега-любов! Да бе,да! Любовта на Крокодила минава през корема, т.е.през портфейла.:-) Съобщение

  5. Да са живи и здрави…Мене Антония ми харесва…да,не харесвам леко кичозния и стил на обличане,но е изтинска и е добра…то си личи ,един човек като му видиш физиономията и ти става ясно дали е добър или е злобар…а тя е готина мацка…Нека е щастлива с това момче,което между другото има леко лукава физиономия и може би той я използва за нещо…Има нещо гнило в него,но с времето ще се разбере…дано да греша…

  6. В този къмпинг почиват едни от най-богатите нашенци…, между другото. Отдавна не е предизвикателство да отидеш на сент тропе. До невиждалите и не знаещите провинциални писачи на по 20 г. от това клето сайтче, които ни знаят къде се намират: вземете си сверете часовника малко и влезте в час, кои са богатите, известните или интересните в тази страна. Жокер: това НЕ са пеещи, свирещи, водещи, плеймейтстващи и прочие от телевизора, фейсбук и дискотеката с изключение на не повече от 5 имена (за които не че пишете). Вашата неадекватност е на моменти потресаваща.

  7. Най накрая тази жена започна да изглежда красива и щастлива, естествена и спокойна.

  8. Кичът Антония

    Точно така-типична физиономия на средностатистически тарикат!:) Но ти не я мисли Антония-може би е дошъл нейният ред да бъде използвана!:) Важното е да продължи с пластичните подобрения,защото така или иначе отдавна не прилича на себе си! Няма и помен от естествената й визия преди години./Това е жалко./
    И да. Нека са живи и здрави /почти/младите младоженци и нека се оженят непременно на още 10 места!:)
    Ако не беше непрестанното парадиране,никой не би ги обсъждал и забелязал. Мъдрите знаят отдавна-щастието обича тишината. Мъдрите обаче…:)

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си