Скандалната психоложка на националите се намърда в телевизията на Слави, дава му съвети за личния живот

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в телевизията на Слави Трифонов. Добилата скандална слава покрай нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя рубрика в шоуто на гологлавия водещ, видя HotArena. Блондинката ще коментира злободневни теми. Тя получи предложението за работа, след като плени Слави с чара си. ”Ти си толкова красива за психоложка”, възкликна Трифонов в присъствието на Лилия.Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави. Тя му даде някои ценни съвети за личния живот. Според нея, ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно всичко ще се нареди. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения, пише ”България Днес”. Не бе подминат и скандалът с Николета Лозанова. Плеймейтката, която е сред любимките за скечове на Слави, отново бе избъзикана от него. ”Николета не беше ли предишната психоложка на националния отбор?!”, запита той. Tова предизвика бурен смях от страна на Лилия.”Не съм чувала такова нещо”, каза тя. След това добави, че не обръща внимание на критиките. Те означавали, че си е свършила добре работата.Слави обаче не остави Николета на мира. ”Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата”, продължи с шегите Трифонов.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Скандалната психоложка на националите се намърда в телевизията на Слави, дава му съвети за личния живот”

  1. А дали един човек очевидно не можещ себе си да прецени как да изглежда като визия и поведение в публична работна среда е в състояние да вижда, преценява и диагностицира вярно и да дава съвети на когото и да било? Кви са тия патки елементарни, всяка втора пача – психолог.

  2. Колкото по разголоГЪЗЕНА, толкова по способна да ПОЕМА обърканите души, пардон , глави на аплодиращата мъжка част. Тя Лилето най-вече разбира сексуалната психология, иначе що ще е руса и по долни гащи….
    Много ЕВТИНО ма душа , ша повърна!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си