Емилия сияе от щастие: Животът продължава!

Емилия се появи на участие с уникална бяла рокля на Karen Millen и заяви на своите почитатели, че въпреки трудностите животът трябва да продължи, видя HotArena. Изпълнителката си пусна и усмихната снимка, на която грее от щастие. Истинските й фенове се съгласиха с нея, че от депресията и тъгата няма смисъл и тя трябва да се изправи на крака и да живее живота си пълноценно, пише ”България днес“.Въпреки радостните снимки, Емилия не крие, че преживява тежко загубата на Феди, първородният син на нейния съпруг Жорж Башур, Младежът загина нелепо в катастрофа на АМ „Тракия“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Емилия сияе от щастие: Животът продължава!”

  1. Емилия, ти се доказваш като един долен парцал! За теб живота може да продължава, защото си постигнала целта за милионите на муйкото, но майката на момчето цял живот ще тъгува!

  2. офф аман

    Спрете да ни навирате този грозен и дърт курволяк!Тая най-после да се усети ,че като се намърдва в чужди животи носи само нещастие. Нищо чудно наистина да е прокълната! Преди години разби един брак.Сега почина едно дете. …и да ,като гледаме ,адски страда! Много гнусна женица с долен характер.И Башур ще се усети ама. ….

  3. Горките коментиращи,нямам думи, с които да ви опиша.
    Емилия работи,тя трябва да е усмихната и …животът наистина продължава.Освен това тя никой не е развела,развел се е онзи похотливец-сам,защото е бих лекомислен.
    Успех на можещите и правещите,а другите са прпсто мишоци.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си