Бившата на гангстера Янко Ваташки и жена на Тишо Боксьора стана теоложка (СНИМКА)

Третата подгласничка от конкурса Мис Силикон Илона Георгиева се дипломира като теолог, видя HotArena. Тя завърши теология в Софийския университете и вече може да преподава в училище по религия.Пред „България Днес” силиконката признава, че посвещава дипломата си на всички млади, които устояват своето право до последно. По думите й единствено тя и шепа хора от випуска й искат да продължат като учители по религия, тъй като местата са ограничени, а предметът не е официално признат от образователната ни система.Заради участието си в Мис Силикон Илона си навлече гнева на духовниците от Богословския  факултет, които в писмо до медиите я обвиниха в аморално поведение. След това нещата утихнаха и тя завърши бакалавърската си степен с успех 4,80. На 8 януари Илона сключи брак с Тишо Боксьора зад решетките на Софийския затвор, където крими героят излежава 18 –годишна присъда.Преди време слуховете я свързаха в секс афера с пернишкия представител на подземния свят Янко Ваташки. Тогава Илона сподели, че това не е истина. „Познаваме се пот десет години, но не съм му била любовница, Заради тези твърдения не мога да си хвана гадже, всички се страхуват ”, споделяше силиконката.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Бившата на гангстера Янко Ваташки и жена на Тишо Боксьора стана теоложка (СНИМКА)”

  1. Малко са мъжете на свобода, затова си е хванала престъпник с 18-годишна присъда. Къде й е акъла? С тази скандална визия може да има поне 5 заможни любовника които не са противни престъпници като тоя.

  2. Тая е много зле милата.по цял ден пуска постове колко е кросива,колко и завиждат хората,как е постигнала всичко…а тя милата толкова грозновата.завършва висше на 30 години ,и то някаква никва специалност,и спечелила някакви долнопробни никому неизвестни ,че са се състояли конкурси …публикува ,че подарява разни рокли,а след време качва снимки със същите рокли и то не стари снимки…само знае да се хвали .на тази възраст има хора,работещи,учещи,имащи и семейства,а тя живее в панелката на дивана и родопското одеало и стари чаршафи и се хвали колко е постигнала…пълен смях е

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си