Джулката платила 10 бона за съхранени на стволови клетки

Почти 10 000 лева платила плеймейтката Джулиана Гани за съхранение на стволови клетки от пъпната връв на първородния й син, научи „Галерия“. Моделката и половинката й Илиян Найденов много държали на процедурата, за да са спокойни за здравето на детето си в бъдеще.
 
Двойката избрала една от най-реномираните банки за стволови клетки в Лондон, която работела по иновативни методи. Клетките и тъканта щели да се съхраняват 30 години след раждането на бебето.
 
Припомняме, че Джулиана Гани стана майка навръх Нова година със секцио, въпреки първоначалното й желание да роди по естествен начин. Бебето обаче се оказа твърде голямо и лекарите я посъветвали да не рискува. С Найденов умишлено избрали датата 31 декември, тъй като смятали, че така ще орисат детето на звездно бъдеще.
 
Двойката все още не е разкрила името на сина си от суеверие, като се знае само първата му буквичка – „Д“.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Джулката платила 10 бона за съхранени на стволови клетки”

  1. Хахахахах глупости струва точно 3000€ в бай-скъпите банки в Европа. Какви 10000 говорите. Аз съм платила за същото нещо за 20 години на пред в Швейцария 2500€ такаче не говорете глупости.

  2. Глупости пишете! Какви 10 000 лв.?!;))) Доверихме се на същата банка за стволови клетки, има няма 2500€. Даже правеха отстъпка при ранно сключване на договор. Моля Ви, преди да пишете, първо проверете…

  3. Да не говорим, че те може и безплатно да са го получили с цел реклама. Цяло видео направиха за това. Дано от към съзържание да си струва. Днес всеки втори безработен инлуенсва …. ще видим до кога ще е модерно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си