Нора Шопова започна работа при гаджето си

Нора Шопова се сбогува с кариерата си на синоптичка и вече се развива в съвсем ново поприще, научи „Галерия“. Красивата моделка, която е магистър по „Право“, е била поканена в консултантската фирма на половинката си Траян Косев, където взима двойно по-голяма заплата от досега.
 
Столични клюкари свързаха напускането на Нора Шопова с пререкания с колежката й Никол Станкулова. Всъщност двете са в прекрасни отношения, а решението на Нора било взето преди повече от половин година.
 
Красавицата нямала намерение да се задържа дълго в телевизията, тъй като искала да работи по специалността си. Половинката й Траян Косев отдавна й предлагал да започне в неговата фирма, но Нора отлагала промяната.
 
Гаджето й е съосновател на консултантска компания, занимаващи се с правни и бизнес услуги, и Нора предпочитала да започне в независима фирма, разказват нейни колеги. С времето обаче осъзнала, че трябва да натрупа опит, за да бъде забелязана от някоя от водещите компании у нас. Шопова вече е започнала работа при гаджето си и според запознати се справяла изненадващо добре.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Нора Шопова започна работа при гаджето си”

  1. Браво на Нора.Синя’птичка прочитаща прогнозата за времето съставена от истински синоптици не е никаква кариера,а само връц по тв.в търсене на богат балък.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си