Башар Рахал гледа Райна като писано яйце

Башар Рахал носи половинката си Райна Караянева на ръце и я гледа като принцеса, твърдят близки от обкръжението им. Актрисата не била примерна домакиня и се налагало Башо да „върти“ домакинството, докато Райна имала едно-единствено задължение – да краси дома.
 
Караянева неотдавна сама призна в „На кафе“, че не обича да си губи времето в чистене и подреждане на къщата си. Башар обаче нямал проблеми с това. Същото се отнасяло и до готвенето – Райна предпочитала да хапват навън или да си взимат храна за вкъщи.
 
Рахал бил изкусен готвач и често сам приготвял вечерята, за да улесни половинката си. Така актьорът се оказва мъж мечта – освен че готви и чисти вкъщи, глези половинката си и с екзотични почивки.
 
Единственият проблем на Райна били хотелите по местата, които посещавали. Последната им почивка в Тайланд се оказала същински кошмар за Караянева, тъй като било пълно с хлебарки. След като не била доволна от почистването на камериерката, се наложило актрисата сама да изчисти стаята до блясък и да напръска срещу насекоми.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си