Саня полива развода с Ники! Актрисата тръгна по нощните клубове да теши мъката си

Актрисата Саня Борисова поля раздялата и предстоящия развод с режисьора Ники Илиев. Тя бе забелязана да купонясва в столичен пиано бар в компанията на приятели, научи HotArena.Раздялата между Саня и Ники Илиев се оказа изненада за мнозина. Наскоро Илиев потвърди пред „Телеграф“, че двамата не са заедно с нея. Саня очевидно е излязла от депресията или все още се опитва, разсейвайки се с излизания с приятели. Актрисата не забелязана в компанията на две жени и двама мъже в столичен пиано бар. Саня бе усмихната независимо от скорошните проблеми в семейството. Тя дори не пропусна да се снима сама и с приятелите си. За разлика от нея Ники Илиев се е отдал на професионалните си ангажименти. Отделно от снимките в страната режисьорът обикаля света и представя филма си „Нокаут“ на различни фестивали.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Саня полива развода с Ники! Актрисата тръгна по нощните клубове да теши мъката си”

  1. Радвам се, че Саня преодолява онзи мекушавец Ники. Дано вече има повече самоувереност и не изпада в разни емоционални дупки и драми както преди. Достатъчно симпатична е да си намери някой до себе си който да я подпомага и да я прави щастлива. Повече грижи за външния вид и сексапила й няма да са й излишни.

  2. Много красива ,има чисто и свежо излъчване,което е рядко срещано по нашите географски ширини.Не виждам да има нужда от “повече грижи за външния вид”. Може би Наталия има в предвид че трябва да си сложи 3-4реда екстеншъни,да си направи 2-3корекции на носа още толкова на гърдите ,устни тип маймунски гъз,и за капак гайтан вежди и мигли да пърха като пеперуда.Ейййй излязохте от село ,обаче селото от вас не.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си