Павел изненада Преслава с ферари за 300 бона

Бременната Преслава се похвали с ново червено ферари в социалните мрежи. Повече от ясно е, че лъскавото возило е подарък от таткото на все още нероденото бебе Павел Лазаров, научи HotArena.Изпълнителката сподели снимка, под която написа:„Скъпата кола намери ли място“, което е израз от нейната песен „Не се изтриваш“. Феновете побързаха да я поздравят с новата придобивка. Според запознати бившия на Златка Райкова Павел използва всеки удобен момент, за да глези майката на бъдещото му дете.Цената на колата е от порядъка на 300 000 лева и независимо, че не е от най-новите модели, разполага с всички екстри, пише „Телеграф“. В момента Преслава се е отдала на почивка преди раждането на първото си дете. Тя разпуска на морето, независимо от напредналата си бременност. Певицата бе хваната да играе билярд в заведение на плажа.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Павел изненада Преслава с ферари за 300 бона”

  1. kolata se prodava v sofauto, davat q i za proba i pod naem za 1000 lv, edin ciganin go beshe vzel tva ferari da se pravi na bogat za 2 sedmici i go varna posle xaxa..

  2. За повечето хора,печеното пиле на трапезата е изненада и лукс,,,,,,,,,,,,,Много интересно тези нищо неможещи и нискоинтелигентни персони,от къде вадят 300 бона ей така!!Хубава изненада………както коментиращият под мен е написал,възможно е да е взета под наем,за да се прави на гъзар и той и Преси!!

  3. Кусур и е на селската проста курва ферари само в нашата родина родина може хора с един пръст чело да карат подобни коли

  4. С този тип мъже почне ли много да ти е добре си е направо за притеснение

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си