Антония Петрова вдига тайна сватба в Гърция с бивш шеф на болница „Токуда“

Антония Петрова ще вдигне тайна сватба в Гърция с новия си любим Ивайло, който луднал по блондинката за часове, научи HotArena. „Телеграф“ публикува документ, който двамата са извадили, за да им бъде разрешено като български граждани да сключат брак в чужбина. За новата любов на миската не се знае почти нищо, тъй като тя упорито крие от медиите лицето и името му. Двамата се познават от три месеца, но Антония получава предложение за брак още на първия месец. Не случайно 17 юни е избрана за дата на сватбата. Точно преди три години двойката се запознава на същата дата. Близки на Петрова разкриват, че никога не са я виждали толкова щастлива. Приятелите на Ивайло пък са шокирани как толкова бързо е взел решение, при условие, че е е на 39 и му се нови слава на заклет ерген. В медийното пространство тръгнаха слухове, че Ивайло е женен и има деца, но истината се оказа съвсем друга. Той не само не се е женил, но никога не е предлагал брак на друга жена. Припомняме, че миската вече има един брак и развод с бизнесмена Александър Бередин. Ивайло е доктор и компютърен инженер. Близки разкриха, че е бивш шеф на болница „Токуда“, а момента развива собствен бизнес с ортопедия и медицина. За сватбата в неделя не се знае нищо. Интересно е, че Петрова, която показа пищност в предишните си сватби, този път е решила да избяга в Гърция и да събере само най-близките си. Имената на кумовете също не се знаят от никого. Антония ще стане отново госпожа и то на един от най-красивите плажове в съседна Гърция.Запознанството на Антония и Ивайло станало случайно с объркана резервация, В една и съща вечер местата им се дублирали и те се оказали е едно сепаре. Въпреки неловката ситуация решили да съберат компаниите и да се забавляват заедно. Това било и съдбовната нощ в живота на двамата. Пред приятели Иво споделил, че това е любов от пръв поглед, Още на втория ден двамата заживели заедно и така вече трети месец.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Антония Петрова вдига тайна сватба в Гърция с бивш шеф на болница „Токуда“”

  1. Антония Петрова пак показва нисък умствен капацитет. Този Ивайло Батинков е много закъсал. Преди да се запознаят е имал приятелка която го е издържала 2 години. Сега завел Антония в Гърция с някакви евтини ваучери и си поддържа стандарта на живот само с кредити. Беден боклук и измамник. Антония да беше някоя грозна счетоводителна е очила и пеньоар – може. Ама да си мис България и да мачкаш чаршафите с бедняци е глупаво.

  2. Антония Петрова е една застаряваща, неособено красива, сама женица. Ако това въобще е вярно е добре, защото то – добре да мачкаш чаршафите с някой и да споделяш живота си с някой, отколкото да си мачкаш чаршафите сам и по цял ден, всеки ден, да чакаш с нетърпение някоя безсмислена новина, която да удостоиш с множество още по – безсмислени коментари.

  3. Не си ме ядосала, нито пък съм искала да те засегна-каквото съм предположила за живота ти е вярно – нямаш работа, нямаш приятели, нямаш мъж, живота ти е скучен, и най – интересното през деня ти е да пишеш недомислици. Та си се и гордееш с това. Просто остроумието ти одеве ми беше смешно и точно инфантилно, а и ми се струва жалко цял ден да тъпееш в нета. Но с това не искам въобщеее да те засегна, щом това те удовлетворява и ти е целта в живота, давай все така. Просто можеш да се преместиш в bgmamma – там ще намериш съмишленици – хора с много време за убиване и много мъдрост за споделяне.

  4. Не знам на кое място си ме поставила, и как точно си ме поставила. Нито изливам някакъв яд, бесове или каквото и да било. Жал ми е за такива като теб, които се изживяват единствено и само в интернет пространството, защото в реалния живот не могат да изпъкнат с нищо. Хилядите ти коментари през 5 минути будят същото съжаление и у другите. Лъжи не съм написала, защото си лесна за прочит книга от пръв поглед – та ти сама потвърди предположенията ми. Излез навън, поживей живота. Мъчно ми е за теб.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си