Фавиол избухна с подарък за 300 бона (Снимка)

Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невиждан подарък. Вчера вечерта ютубърът качи клипче как се качва в чисто ново, черно Мазерати, опаковано със златна панделка. Според запознати возилото струва поне 300 бона.Сигурни източници потвърдиха, че колата е подарък от съдружника на Фавиол, който е собственик на бутиците Мартинез, както и на парфюмния завод в Русе. Поводът бил не малък, а именно една година от създаването на парфюма, с който ютубърът генерира няколко милиона оборот на компанията. Най-скандалното обаче е, че след като вдигна цялата Русенска прокуратура на крак заради кокаиновите си изцепки, Фавиол най-спокойно и безочливо позира в новият си автомобил и размахва средни пръсти от него.Припомняме че преди две седмици младият ютубър публикува снимка в инстаграм, на която издайнически се виждаше прах, нареден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Веднага след като последователите му алармираха за резила, той изтри снимката. Източници от обкръжението на албанеца снесоха, че той е бил задържан за разпит и е преспал в русенско районно управление. Сеизрана беше и прокуратурата в дунавския град, която щеше да проверява има ли данни за повдигане на обвинение срещу самозабравилия се самохвалко.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Фавиол избухна с подарък за 300 бона (Снимка)”

  1. I vse pak mislq che e malko prekaleno. cqlata tazi pokaznost nachertani linii snimki. kolko trqbva da si izpadnal za da si kachish umishleno snimka na koqto se vijda kak durpash linii. gnusno paradirane I demonstrirane na bezzakonie. skoro shte go opandizqt toq

  2. Всеки ден статии за този… явно добре си плаща. Стига сте ни занимавали с безпардонни самохвалковци. Преди много го харесвах, следях видеата му с интерес. Но от както започна историите с тези бентлита и ферарита и демонстрации ме изгуби изцяло. Защо когато всички се докоснат до славата и парите се превръщат в лекета ?!

  3. ГПАЕ Гео Милев

    Аз съм учителка на Фавиол от гимназията в Бургас в която той е учил. Случайно попаднах на тази статия и не мога да повярвам на прочетеното. Искрено се надявам това да са поредните жълти измишльотини. Фавиол винаги е бил страшно амбициозен и много мил и позитивен. Въпреки че не се появяваше често в училище, когато идваше съучениците му бяха развълнувани а той непременно беше център на вниманието. Много се радвам на успеха на парфюма му и на това че следва мечтите си. Фавиол, ако четеш, госпожата по география съм 🙂

  4. мис антония

    Тоя дрипльо няма два лева само ходи разни гейове да го хрантутят и кола няма даже педераста. Пълен мизерник и скъсаняк, наркоман, утайка!!!!!

  5. За жалост въобще не е толкова богат и успял на колкото се прави, а и дори това което се направил го е направил със средствата на баща си. Жалко, иначе има готина визия, сладък е. Но пък съм направо влюбена в тази кола! Какво трябва да направя за да ми купят такава? Дано има в някакъв по-весел светъл цвят, че това черно е направо мъртвешко.

  6. До Наталия

    Специално ти да продължаваш да се надупваш на богатите чички,да те удрят висналите им топки в разработения ти задник ноо на дали. Досега като не си успяла..Идва бодра млада смяна.

  7. Здравейте на всички!

    Не желая да Се излагам и да се издам коя съм само искам да ви кажа че преди време бях уж гадже на Фавиол пишката му е малка свършва за 3 минути и има отпуснат корем!Не прави никакви подаръци на приятелките си и даже съм си плащала сметките сама!Големият бизнесмен…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си