Гаджето на Криско не му иска парите! Цвети се върна на работа като стюардеса

Приятелката на Криско – Цветелина, не му иска парите, научи HotArena.
 
Половинката на певеца се издържа сама и не чака финансова помощ от гаджето си. Брюнетката желае да си докарва парите сама, въпреки че Криско има възможност да осигури охолен живот на половинката си. Гаджето на рапъра все още работи като стюардеса и обикаля Европа, писа „България Днес“.
 
Тя лети през няколко дни с чартърни полети, където обслужва основно тузари. Отсъствието на Цвети изобщо не се усеща, защото нея я няма едва няколко часа. Ако полетът е сутрешен, в късния следобед тя вече е в дома си и си почива.
 
Доходите, които гаджето на Криско си докарва, са доста стабилни и с парите, които тя вади, може да води охолен начин на живот. Като се събра с габровеца Цвети работеше на две места – освен като стюардеса тя танцуваше и в нощните клубове. Рапърът я спря от работа, тъй като не виждаше смисъл в това приятелката му да се мъчи и да няма свободно време.
 
Цвети изкара няколко месеца без да прави нищо, но това изобщо не й се отрази добре. В един момент работата започнала да й липсва, разкриват близки до сексапилната мадама. Затова отскоро се върнала в авиокомпанията, за която бачка и преди, но с условието да е стюардеса само на чартерни полети на близко разстояние.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Гаджето на Криско не му иска парите! Цвети се върна на работа като стюардеса”

  1. Да си успяла да вкараш в леглото си Криско, а да ходиш да се потиш за разни прости пътници по самолетите за смешни пари. Много е простичка милата, нямам думи. Хич не заслужава да е с този мъж и рано или късно някоя по-умна и съблазнителна ще я измести. Поне щом често е по самолети, Криско ще е по-свободен и достъпен за други мацки.

  2. Наталия до Рая

    Рая, не, точно обратното казвам. Сега тя може да бъде още по-активна в още по-добри насоки. След като Криско я осигурява и има свобода, може да се занимава с мода, или дизайн, да организира събития, да преследва обществени каузи, да развие някоя бизнес идея с подкрепата на Криско, да се запознава с още хора, да работи върху себе си и ума си, да помага за турнетата на Криско, да поддържа в перфектна форма тялото си. А какво е развитието й като стюардеса? Никакво. Едно и също.

  3. Не знам защо веднага всички заприпадаха от възторг, сякаш кой знае какво е направила и веднага решихте, че решението е било нейно. След като веднага след като се е събрала с него е зарязала работата си, съм по-склонна да мисля, че точно това е, което иска, но явно или Криско се е оказал по-стиснат, отколкото е очаквала, или просто й е намекнал или казал в прав текст, че предпочита тя да работи, дори и само за да не мислят хората, че е с него за пари и тя да се е уплашила, че ако не се върне на работа, ще я зареже. А може и просто да го е направила, за да му изглежда по-независима. Не толкова заради себе си. Така че няма откъде да знаете дали това решение е било нейно, та толкова да я хвалите. И дори да беше решила да не работи, ако него го устройва, те са си двойка, даже май живеят вече на семейни начала ако не се лъжа, така че са почти семейство, и си е тяхно право да си решават как ще си устоят живота, а не ваша работа да се месите, да съдите и да давате непоискани акъли относно кой трябвало..

  4. Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ,..

  5. Бих искал да споделя моя опит за това как си върнах любовника и загубата на финансовия ми аспект и ще го направя кратък, няма да ви губя времето.
    Срещата с бившия беше много трудно предизвикателство много пъти, когато годеницата скъса с мен. но след като прочетох за любовното заклинание д -р Пелар, реших да се свържа с него, когато той отговори на моя имейл. Намери толкова лесно за мен да върна годеника си за 48 часа, използвайки заклинанието Dr.Pellar. ако имате нужда от помощ в следния аспект, можете лесно да се свържете с д -р Пелар по неговия имейл [email protected]
    ако имате нужда от помощ при някой от следните проблеми, моля, опитайте незабавно да се свържете с д -р Пелар по неговия имейл.
    1) Ако искате бившият ви да се върне
    (2) ако винаги имате лоши сънища.
    (3) Искате да бъдете повишен в офиса си.
    (4) Ако искате дете.
    (5) Билкови грижи
    (6) Искате да бъдете богати.
    (7) Искате да обвържете съпруга си/жена да бъде ваш завинаги.
    (8) Ако имате нужда от финансова помощ.
    (9)..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си