Прокуратура и полиция на крак заради изцепките на Фавиол Сефери

Нашумелият със скандалните си изцепки напоследък Фавиол Сефери си навлече „бели кахъри“ тия дни, и като казваме бели, то не е защото влогъра си живучка безпроблемно, а защото буквално са свързани с бялото и по-точно с белия прашец.Скандалът тръгна след като известна русенска дискотека беше затворена заради снимка споделена в Инстаграм от Фавиол, на която на преден план в десния ъгъл се виждат издайнически прах нареден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Източници от обкръжението на натурализирания албанец снесоха, че той е бил задържан за разпит и е преспал в русенско районно управление. Сеизрана е и прокуратурата в дунавския град, която ще проверява има ли данни за повдигане на обвинение срещу самозабравилия се самохвалко.Припомнете си, че миналата седмица Фавиол качи снимка от заведение без да забележи, че обектива е уловил и странните „магистралки“ в кадър. Фото бе изтрито по-късно, но все още скрийншотове на поста му обикалят мрежата.Татуираният Сефери нашумя в последните години покрай влогърските си видео пародии. Страницата му във Фейсбук бързо натрупа стотина хиляди последователи, които се забавляваха с нелепите му майтапи и шеги. После той навлезе в дълбоките води на марчъндайзинга и си пусна собствен парфюм, така от обикновен глезльо се превърна в арогантен и безпардонен тип, демонстриращ разгул и охолство.Освен последната изцепка със съмнителните линийки на масата, той редовно демонстрира благосъстояние споделяйки снимки от скъпи коли в компанията на набити мускулести батки и вечери с „певици“ и „актриси“ със съмнителни достойнства. От забавните му постове няма ни следа, а факта, че печели луди пари от парфюма си е изместил първопричината да стане известен.Освен това, Фавиол е загърбил старите си авери и вече се мъкнел само с хора от „неговото тесто“, предимно синове на известни бизнесмени и олигарси.
Очевидно последната стъпка към падението на разглезения богаташ е да посегне към кокаина, който мнозина наричат наркотика на богатите.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Прокуратура и полиция на крак заради изцепките на Фавиол Сефери”

  1. Kak ne go e sram… v durjava v koqto horata nqmat kakvo da qdat da paradira taka…. be 24 chasa a 24 godini

  2. Тази снимка е от кенефите на шоурум. Шибаният мангал навлече десетки проблеми на собствениците. И всеки път като дойде в Русе върви като някакъв шеф и се надува. Льольо

  3. Ко ми пускате тея платени статии само и само да си двигат цената

  4. Ko mi go pokazvatw toq …nacebena batka …hahaha tqloto mu mqsa oburnata kofa ..guza mu po na shiroko ot ramenata

  5. Тъп дебел плондер. Стига си плащал за тия глупости.Никога няма да пробиеш никъде, въшкар…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си