Николета и Ники М. се сгодиха на Карибите! Моделката каза „да“ и се похвали с мегаскъп пръстен (Фото в галерията)

Николета Лозанова каза „да“ на Ники Михайлов, който най-накрая се реши да й предложи, научи HotArena.Михайлов паднал на колене пред сексбомбата и я попита дали ще се ожени за него. Лозанова без да се замисля, изстрелва заветното „да“. Пръстенът, който Ники М. подарява на Николета е с огромен диамантен камък. Цената на скъпарското бижу със сигурност надхвърля 50 000 лева. То е правено по поръчка от една от най-известните марки в световен мащаб. НиЛо вече гордо носи пръстена на лявата си ръка и се зарича, че никога няма да го свали. Михайлов младши решава да направи предложението, докато двамата са на романтична почивка в тузарския курорт Пунта Кана в Доминикана. Ники изненадва по съвършен начин своята любима. Води я в градината на ресторант, нает специално за двамата. Заведението е украсено празнично, но Лозанова не подозира защо. Точно преди да седната на масата си, Михайлов прави най-важната крачка в живота си и вади огромния диамантен пръстен. Николета не пропусна да се похвали с бижуто в социалните мрежи, а приятелките на силиконката за няколко часа я заринаха с поздравления, пише „България днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Николета и Ники М. се сгодиха на Карибите! Моделката каза „да“ и се похвали с мегаскъп пръстен (Фото в галерията)”

  1. Николета предложи на Михайлов

    Заглавието трябваше да е по скоро-Николета Лозанова предложи на Николай Михайлов. Семейство Михайлови ще бъдат очаровани от снахата хихи.

  2. Абе Хотаренци нали никиту щеши да води предаване по Кипърската телевизия?Кво стааа?Нали имаше брак с Божинов и се подиграваше на Алисия че няма????Ко става нали е женена още за Божинката пък се жени за Михайлов????Ай стига сте лъгали де????Младоженката я видохме с пръсхено а младоженеца къде се е дянал????Бе докога ше лъжете вие Хотаренци платени драскачи.Пръстен не значи брак да ви светна.И с Божинката имаше пръстен и рокля ….че и сватбари ама……..

  3. Izpusna pitomnoto sega ste goni divoto!Tozi nikoga niams se
    ojeni za neia.
    Ste zivee na Valeri apartamebta,ste kara negovata kola.
    Nikolco ne tolko prost ,kolkoto izglezda.
    Nikoleta caka izdrazkata or Valeri za da otvede mamin sin
    Na pocivka,toi ne e ot dastnite.
    Edna snimka sas trabanta ne iska da pokaze,faktite govoriat mnogo,samo ciganeto si viarva na lazite.

  4. Nikoleta e super prosta i sega i grozna veche s tolkova plastika. Otvratitelna jena. Dano sprat da pishat za neia skoro, zashtoto nikoe malko momiche ne triabva da sledva v neinite stapki. Prosta, grozna i naduta jena. Tova ne triabva da e primera na balgariskite momicheta.

  5. Според мен Николай и Николета винаги са се обичали, но винаги са били разделяни от неговото семейство. Те не харесват Николета и имат голямо влияние върху Николай. Още повече в моменти, като сегашния, когато кариерата му е в застой и паричките сигурно идват от тях. Това е и причината той да не се показва толкова с нея, иначе просто няма логика да е във връзка с нея. Не са малко момичетата, които биха били с него.

  6. Лелеййй, що фотошоп е играл… там, където е чертата между края на ръкава и китката, е все едно с ножица срязано и залепено. Или ръката е твърде голяма спрямо главата, или главата твърде малка. Или пък тая си е природно несъразмерна. Ама май-май ръката (китката с пръстена) е добавена от друга снимка. И блещукащите точици по роклята са фотошоп. Мързи да се задълбавам повече.

  7. Не ми се вярва да стигнат до сватба . Не вярвам Боби Михайлов да е толкова откачил от пиене , че да позволи тази сватба . За николета съм сигурна , че водеща е омразата ѝ към Алисия и желанието ѝ да покаже на всички , че е нещо повече от нея !!! Но за Николайчо – идея нямам какво му стана ?!? Толкова беше категоричен , че всичко между тях е безвъзвратно приключило , че нещо не ми се връзва цялата история ! Даже никак !!!

  8. Perukata i mangalkata

    Ha ha ha.. Peruka i mangalka… Mnoooogo interesno..
    Kreteni.. I Punta Cana e grad i mestnost a ne kurort, kreteni jurnalisti!

  9. Poneje imam dosta zadalbocheni poznania za bijutata (rabotata mi beshe takava), neka da kaja niakoi podrobnosti:
    1. Visokata tsena na diamanta se obuslavia ot kachestvoto, prozrachnostta i goleminata. Tozi prasten ne e s tsial diamant, a po-skoro naredeni miniaturni chastichki. T. e. stoinostta mu ne e goliama.
    2. Diamantite obiknoveno se slagat v obkovka i izlizat napred ot samiat prasten .Taka po- dobre otraziavat svetlinata.Tova, kato go gledam, sa prosto naredeni luspichki na samiat prasten, koito niamat goleminata da izlizat napred ot prastena.
    3. Absurd e da struva parite, za koito pishete. 2-3 hiliadi max. ako e dizainerski. Tezi diamanti niamat niakakva stoinost- makite luspichki. Vlezte v website-ovete na prstijnite firmi, koito prodavat podobni bijuta i shte vi stane yasno. Primer: Cartier, Tiffany’s, C.D. Peacock’s, etc…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си