Изневери ли Дарина Калчева на Росен Животното или му би шута? (Фото КОМПРОМАТ)

Читател на HotArena, ни изпрати снимка на Дарина Калчева, по-известна като гаджето на Росен Петров – Животното, която коментира така: „Здравейте, попаднах на този кадър, на който се вижда как Дарина Калчева прегръща непознат мъж и го гледа доста замечтано. Не се знае дали е новият й мъж ,или е била на повикване въпросната вечер, но ясно се виждат прегръдката и погледът . Може би е била шута на Животното и е намерила този нов спонсор?“, пише в сигнала. Припомняме, че Росен Петров се раздели със съпругата си, докато беше в затвора заради участие в престъпна група за разпространение на наркотици. Малко след това се залюби със силиконката Дарина, макар красавицата през годините да бе свързана с не един и двама футболисти. Според близки на Животното, той до толкова е хлътнал по нея, че дори обмисля да й предложи брак. „Обичам Дарина!”, признава Петров, а приятелката му отвръща „Обичам Животното”.Какво се случва с връзката им към днешна дата, остава пълна мистерия.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Изневери ли Дарина Калчева на Росен Животното или му би шута? (Фото КОМПРОМАТ)”

  1. баце роман

    И Животното и тая уруспия са един дол дренки . Замесени са от едно тесто . Единия е наркодилър и бивш пандизчия , а тая е проститутка и мърша от всякъде . Най вероятно е била на повикване , тъй като момчето изглежда прилежно , а тази уруспия излиза с издънки и се залюбва с такива олигофрени . Примера с животното е показателен .

  2. pomna navremeto lili ivanova kogato imashe vryzka s ivo pileto deto beshe narygal bagata ta togava pileto puskashe lili da se 4uka za pari dali tova ne e pak syshtiq scenarii , no tozi pyt licata sa razli4in ?

  3. Ахахаххахааа това не е непознат мъж . Това е Исак Паси ,синът на Соломон Паси . И е малък , надали са заедно. Може би са си приятели.

  4. Не знам ти от къде си ,в София младите хора си се познаваме .Исак е известен , заедно с Виктор Бентлито , дори повече от застарелия Паси . Тази може и да е такава , но не мисля , че Исак би си вземал курви.

  5. ТОВА Е МАРИЕЛА МАВРОВА ТЪПАЦИ НЕ ДАРИНА КАЛЧЕВА ЛЕЛ КОЛКО СТЕ ТЪПИ

  6. бялата панамера

    Тъпа сливенска селска путка .Прави се на това което не е . Пълен боклук от къдрто и да погледнеш , добре че е тоя Животно ли е незнам къв си измислен герой та да е вземе при нея иначе мизерстваше и правише свирки за по 60 лв на футболягите . Мама и дейба курвенски боклук . Доста хора се отдръпнаха след като ги предаде .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си