Знойна манекенка омая играч на „Славия”

Нова красавица омайва звезда на „Славия”, след като Ромина Тасевска омагьоса съпруга си Дарко, научи HotArena. Красива изкусителка грее на трибуните в подкрепа за тима, откакто Христо Попадийн е лудо влюбен в едно от последните открития на Евгения Калканджиева.
Най-новото модно попадение–Евелин Бошнакова е новото гадже на спортиста. Двамата са заедно от няколко месеца и вече не крият чувствата си един към друг.
Нещо повече–те заживяха под един покрив и в момента споделят карантината, като правят упражнения у дома и си поделят задълженията.
Евелин е в модния бранш от около година и е сред новите лица в агенцията на Жени Калканджиева. Отличава се с естествена хубост, а популярността й стана особено голяма, след като участва в клипа на Дара Екимова „Сагапао”.
Там манекенката влезе в ролята на приятелка на певицата–нещо, което не бе никак трудно, защото двете са близки дружки от години.
Попадийн е юноша на „Левски” и дебютира с екипа на сините за Купата на България през сезон 2013/2014, пише „България днес”. За съжаление така и не успя да пробие на „Герена”, но след преотстъпване на „Витоша” се премести в „Ботев”(Вр), „Локомотив” (Мездра) до изненадващо влизане в „Лудогорец”. Престоят му при шампионите обаче не бе особено успешен и през ноември 2016 той бе освободен от клуба.
Няколко дни по-рано пък го изхвърлиха от младежкия национален тим, защото не спази дисциплината. Това съвпадна с раздялата с приятелката му Кремена, която бе до него няколко години.
След това защитникът бе сам до срещата си с Евелин.
През това време той мина през отборите на „Витоша” и „Дунав”, преди да се озове в „Славия”. Тук той е сред титулярите на Златомир Загорич, а красивата моделка не спира да го подкрепя от трибуните.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Знойна манекенка омая играч на „Славия””

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си