„Мисис България” Роксана Кирилова: Далеч съм от скъпите си хора, но това е най-правилно решение!

„Мисис България” Роксана Кирилова доброволно се раздели със сина си в дните на ограничителните мерки заради пандемията предизвикана от COVID-19. Бизнес дамата определя личния си избор, да се лиши от най-скъпото си същество за дълго време, като правилен и отговорен.Роксана Кирилова е жена и майка за пример и подражание. Отдадена изцяло на благотворителността, през февруари тя бе отличена с приза ”Благотворителност” в категория „Застраховане”.В общественото пространство много често „Мисис България” е в компанията на сина си Марк, а тази година талантливият малчуган се включи в Коледните благотворителни базари, където рисува заедно с Иван Яхнаджиев.„Това, че съм далеч от детето си не е лична драма, това е животът, който живеят много семейства в момента. Това е изборът, който аз направих още при обявяването на извънредното положение – детето ми да бъде на по-сигурно място, далеч от столицата, сред природата, при моите родители. Да, факт е, че съм изолирана от хората, които най-много обичам, но тяхното спокойствие и здраве за мен са най-важни.”В социалните мрежи Роксана Кирилова изрази възмущението си от безотговорността на нашите сънародници, които въпреки забраните, напуснаха София. Тя е убедена, че всичко, което се случва в страната е от възпитанието в семейството, или от липса на такова.“Не разбрах и няма как да го разбера- нито като майка, нито като дъщеря, и още повече като български гражданин, това което направиха голяма част от сънародниците ни преди  Великденските празници, изнасяйки се от София. Моят “егоизъм”не ми го позволи. Безотговорността и глупостта надделяха заради софрите с агнешко и литрите домашна ракия. Това ли е възпитанието, културата, манталитетът, от които сме част всички ние! И какъв беше примерът, който дадохте на децата си, които толкова бързо трябваше да влязат в новия учебен процес и да разберат, че в момента детството им е спряло?!

Един месец живеем в необичайна среда-изолирани от приятели и близки, от работната ни среда, от класната стая. Детската стая се превърна в хоум офис, холът в спортна площадка, а терасата в прекрасен парк… И след всичко, през което минахме, за да предпазим себе си и околните и здравната ни система, решихме, че Великденската маса ще оправи положението и след това всичко ще е същото.
 
Животът обаче се промени,това което е било, няма да се върне и ние също е добре да се променим към по-добро. Трябва да се научим да живеем с това – да спазваме правила, да бъдем отговорни към себе си и обществото и да се вгледаме в собствения си живот, а не в този на другите. Да се научим на приемственост!
Аз ще продължа да спазвам мерките и ограниченията, защото след като всичко това премине, ще мога да погледна сина си с гордост и да му кажа: „Ти издържа и си герой”, защото ще знае през какво е минал, за да бъде отново в родния си град София, с майка си и баща си. Пример, който ще му служи в живота и отговорност, която се изгражда от малък! Да бъдем пример за тези, които са нашето бъдеще!”, споделя Роксана Кирилова.Роксана Кирилова развива успешен бизнес в сферата на застраховането, има 3 висши образования. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”. Носителка е на титлите „Мисис България 2018”, “Mrs Women of the Universe 2019”, “Business & Fashion woman” 2018

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “„Мисис България” Роксана Кирилова: Далеч съм от скъпите си хора, но това е най-правилно решение!”

  1. Поредна грозофилия с безсмислени титли изокала се на мегданО-социалните медии.

  2. Размазана физиономия кой ще чете подобни тъпни поне 5,6 мис подобни грозници има за една година

  3. Айде пак чучело, абе няма ли да се яви някоя нормална, естествено красива жена по тези конкурси, бе?! Или то не останаха вече..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си