Георги Любенов сменя пенсионираната Гала в „На кафе“ + коя ще е екранната му партньорка

Според управата на Нова телевизия, Гала се е изчерпала след 15 години на екрана и е втръснала на зрителите, макар и в последните месеци в „На кафе“ да гастролира половинката й Стефан. Рейтингът на сутрешното предаване бил катастрофален, затова под угрозата да загубят рекламодатели от Нова са решили да свалят Гала от Ежедневен ефир. Мястото й от понеделник до петък ще бъде заето от разпознаваема екранна двойка, твърди „Уикенд“. От частната медия почти са финализирали преговорите с Георги Любенов – лице на БНТ. Той е имал няколко срещи с програмния директор на медията Вяра Анкова, която до преди месеци му бе шеф в БНТ. Запознати издават, че ако се съгласи да започне работа в Нова, за месец ще получава колкото за цяла година в телевизията майка.Любенов вече е уведомил работодателите си, че ще смени работното си място от есента. Според имената, които се спрягат за екранни половинки на Жоро са на Боряна Граматикова и Ева Кикерязова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Георги Любенов сменя пенсионираната Гала в „На кафе“ + коя ще е екранната му партньорка”

  1. Ако това стане ще започна да гледам предаването. За женската половинка може да се помисли.

  2. Mi zeineb deto se namurda da stane nai-dobra priatelka na gala che da ia davat po televiziata inache koi shte ia vzeme s talantani da pravi reportaji za kozmetichni promeni i organizacii na svatbi i da kipri toaleti i pricheski?!? Zae poziciata na niakoi koito e uchil godini nred jurnalistika idvaiki ot jig bradur

  3. Чудесна новина ! От години не гледам Гала , както и Слави. Това са натрапени и мухлясали персони без нужните качества и интелект .

  4. Боряна Граматикова е лигава и еднопластова точно като Мария Силвестър. Много бързо ще омръзне и досади. Да си стои при Мира Добрева , но най-добре за БНТ е и двете да изчезнат от екрана.. Много ми харесва Ева Кикерязова – интелигентна , фина , истинска , усмихната. Ще осмисля деня ни и се допълват блестящо с Жоро Любенов.

  5. На мен не ми е омръзнала,защото не отдавам толкова значение.И Стефан даже ми е свеж.Създава настроение,има бърза мисъл.По-скоро сценаристите да си обмислят темите.Като съм гледала проектите за бебетата направо съм се просълзявала от емоции.И водещите на новините са там от 20 години,но не ги сменят.Там сигурно е интересно,защото новините са различни всеки ден.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си