Емануела показа защо й казват ТЯЛОТО! Певицата заведе сина си в СПА хотел номер 1 на България (Снимки от почивката й в Arte Spa&Park Велинград)

Емануела избра за почивка хотел номер 1 в България Arte Spa&Park Велинград, видя HotArena.
 
 
Звездата на Пайнер е в комплекса, който беше избран за най – добър петзвезден СПА за 2017 г. както в България, така и на Балканите. Певицата се отдаде на отдих заедно със сина си Митко и близки приятели и по всичко личи, че очакванията им за подобаващ релакс там бяха оправдани във всеки един аспект.
 
 
Емануела закова всички мъжки погледи, след като се появи в басейна по доста секси бански – с изрязано долнище и горнище, решено в черно с розови кантове, който подчертаваше идеално бюста й.
 
 
Припомняме, че освен със запомнящите си гърди миналата година певицата единодушно беше избрана от чалга феновете и като носителката на най – секси дупе. И обявиха, че е една от малкото певици, на които снимките в мрежата отговарят на вида й на живо.
 
 
Следващият уикенд на Великден в Arte Spa&Park Велинград ще се проведе уникално събитие. Ще бъде поставен рекорд на Гинес за най – голямото боядисване на великденски яйца в света. Идеята цели да обедини всички присъстващи в българското, да повдигне духа и да ги зареди с емоции и енергия за един от най-светлите празници. В събитието ще вземат участие над 2000 човека. А гост изпълнители ще бъдат Павел и Венци.
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Емануела показа защо й казват ТЯЛОТО! Певицата заведе сина си в СПА хотел номер 1 на България (Снимки от почивката й в Arte Spa&Park Велинград)”

  1. Случай Планета няма! Мартин пие изневерява и не се прибира и Ема му би шута

  2. Да бе мой няма, всички от Варна до София говорят за това, даже и статия писаха за него, ама кво толкова ако вече са били разделени

  3. Митенце спри се вече знаем че пишеш ти хихихи излагаш се остави я намира и да не е Мартин няма да си ти

  4. Павел Трендафилов

    Ето я певицата, сапунисва цицата! ДЪРТА ПУТКА, ХУЙ ЧАВРЪСТ!
    (Казвам по моя критика)

  5. Gorkoto dete kato trugne na detska i decata go pitat ti li si sina na onaq deto se e..e po saniyarnite pomeshteniq na produkciite v Novihan s aktiora ot filma za Hristos, ta se chudeha ot bigbrother kak da i zamajat polojenieto , a zashto ne zavede i golemiq si sin , da ama se e skril v misha dupka , poneje e gord s maika si sigurno hhaha. Prestanete da promivate mozucite na podrastvashtite s takiva kato taq , shame

  6. Дара К.. РА БАРА

    Даренце, дарче, не бъди толкова злобничка, ще погрознееш още повече и от анимажионен герой ще заприличаш на вещугер! Не я мисли ти Ема, какво ще си мислят децата и, мисли твоето какво ще си мисли, щото и баща му незнаеш кой е… Остави звездите и хората с достойнство да се оправят, теб сън не те лови.. Обсебена си от Емануела, както и Митко и затова не можеш да спиш, защото знаеш, че той обича нея, това ти е проблема! Спи спокойно, тя не го иска, даже и когато и се натискаше

  7. Пердиян Бургаско

    Тая Дарина още от училище я знам. Беше си интригантка и гаден парцал в междучасията се трещеши и по коридорите с всички момчета и цигани дори. Сега се изживява като бизнес дама която се занимава с продажба на имоти ама всичко е на един човек от Варна Данчо който я взе под крилото си щото я съжали заради детето и което найстина незнаеше от кой е даже някакъв чужденец дойде да прави тестове да разберат дали е негово а този дето го лъжеше в Буургас че е негово и иска тест и тя отказа. Правеше интриги в цялото училище а тя беше от едно село в Бургас живееше с мсйка си на която редовно зарязва детето ако не на някоя приятелка и не спираше да се дру… са и пие и е.. е. Тоя Данчо я измъкна от калта ама ако разбере кво прай всичко ще отиде и как в апартаментите му спи с потенцялните му клиенти за да купят нещо или за спорта. Тя живее в Парадизо данчо там има апартаменти и и е дал един, ама ще я кара да го плати щот е чул че се Е. Е с Тея малаумните Динев син и те са малаумни като цяло и затова..

  8. Да Данчо и каза че ще го продава и цената му е 180000 евро и тя го помолила да остане в него докато намери начин да си го плати, ама наддали. Иска отсрочка да може да го забърка пак щото кой ще го хареса тва кюмбе Дара освен некои заблуден или дъртак кат тоя. Държи я още там да си опече нещата и ще гръмне тая сган Дара. Като беше по малка спа с всички цигани от Меден рудник за по 5лв и една цигара детето може да е от некой там

  9. Като работеше в Гад де Лукс (Слънчев бряг) направо и сцепваха газа, а Финьо ем я ебеше ем я друсаше и биеше и я пускаше на клиентите. А тая така обича белото че спеше с който я почерпи! Тоя Данчо ли е къв е май май го е срам да я показва дори и като се раздели с жена си и дъщеря си. Спала е с почти всички в Бг и обича х.. Я. РАЗправяше некви лъжливи истории и се правеше на свясна а живееше в паралелни светове. Това момиче е психично болно вече. Това ми беше коментара за Дара. А за статията незнам що коментираме Дара и какво общо има сега Емануела с тоя парцал?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си