Симона Загорова бясна: Не ми пука, че ме мислят за дебела (Щерката на Глория няма комплекс за визията си)

Дъщерята на Глория Симона Загорова най-накрая отговори на нападките за фигурата си, видя HotArena.Младата певица постоянно получава критики за килограмите си и й се натяква, че майка й изглежда в пъти по-добре. ”Имам десетки клинове в латекс и в различни цветове. Не изоставам в тренда и въобще не ми пука как изглеждам в очите на хората. Аз се харесвам”, заяви Симона.Много от почитателите й я похвалиха за смелостта. Щерката на Глория спечели феновете и с участието си в ”Черешката на тортата”, където се показа като възпитано и културно момиче, пише Галерия. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Симона Загорова бясна: Не ми пука, че ме мислят за дебела (Щерката на Глория няма комплекс за визията си)”

  1. Мила Симона, браво на това, че искаш да се различаваш от изкуствените красавици! Ти си едно прекрасно и истинско същество! Аз харесвам майка ти като глас и песни, но всичко останало е изкуствено! Бъди себе си, а не като всички останали! Така ще те виждат повече хора, а другите са като излезли от конвейрна поточна линия!

  2. Генерала

    Колкото и да се напъва няма нито визията, нито изключителен талант за да се наложи. Майка и на времето уцели просто пазарната ниша. А за какъв тренд говори, та тя се облича като лелка на селски събор. Жалко че не е наследила волята на майка си и постоянството поне да изглежда що годе добре.

  3. На кой му пука

    И майка и беше пухкавичка на тези години, след това диети едно друго….

  4. супер си е

    Красива, естествена и талантлива. С една дума различава се от изкуствените напомпени кухи кратуни, които си разхождат виметата и дебелите като маймуснки гъз устни мислейки се за велики :D.

  5. Анонимен

    Имам много надежди,че ще пребори мненията на хора,които искат да изглеждат като нея,не могат и ясно го осъзнават:)))))

  6. Много злобни хора.откога да не си слаб ,е грях ???Пречи ли ви ,нейните килограми вие ли ги носите .Ако я докарате до анорексия примерно с тъпите си коментари ,по добре ли ще се чувствате .Тя не е нито модел ,нито гимнастичка ,за да има значение .Тя пее

  7. Хахахаххах

    Дебеланите са се втурнали да защитават слоницата Симома ахахахахахах! Жалка картинка! Марш да сваляте килограми, стига сте се пенявили по сайтовете за жълти стотинки!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си