Галин си търси русо маце с големи бомби

Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели вниманието на фолк певеца Галин. Младият изпълнител обяви списък с критериите, на които трябва да отговарят дамите на сърцето му, но той се оказа доста оскъден, дочу HotArena.Изпълнителят си търси пищна мадама, която да застане до него в живота. Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи, но за сметка на това външния й вид определено има голямо значение, пише „България днес”.Кандидат — приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.Самият музикант споделя, че списъкът с изисквания донякъде е шега, а причината да не си намери досега половинка, е много по-различна. „Просто не съм открил истинската любов. Затова съм без гадже”, признава той.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Галин си търси русо маце с големи бомби”

  1. Галин, изглеждаш добре. Моят съвет към теб е- тръгни на логопед, за да премахнеш акцента, който само загрозява хубавия ти глас. Огледай се за жена извън чалготеките, извън салоните, в които са Лидия и Десита целодневно, извън кафетата и моловете. Имаш добро сърце, хубава външност и пари, за да си намериш стойностна жена. Мислиш ли, не като продуцент, а като мъж с горната си глава обаче, че е нормално момичета на 18 години, да се боядисват от 15 годишни, какво ще стане с тази коса като са на 40?! Мислиш ли, че всички тези корекции, селфита в инстаграми, дупета, цици, показност, цигарки, парадиране със скъпи коли, места и тн са нормални? Намери си жена далеч от този бранш, спечели доверието й, бъди сериозен, намери жена, която като теб е постигнала всичко сама, не с външността си. Повярвай ми на 50 няма да й гледаш лицето и гъза, а човека сам по себе си. И когато с този човек нямаш близостта, доверието и обичта…. Лошо! Осъзнай се на време. Избирайки жена мисли за сестра си и майка си и..

  2. Има в изобилие руси силиконови клонинги.
    За коефицент на интелегентност не споменава дали за Галин е преоритет, така че няма дълго време да е сам.

  3. ГАЛИН Е ПЕНДЕЛКА

    Добре де, не ви ли писна от тия нескопосани статии? Търсел си жена с руса коса и големи цици, да бе да!! Галин налита на мъже и това е пределно ясно на всички. Ако не са дъртаци, като Благо Солов, които да му плащат клиповете и да го спонсорират ще са разни селки батки с мускули и големи пишки, които да го думкат.Иначе тая джука за кво ще я прави? И въобще кой хетеро ще си бута хилурон в устата?! WTF!!! Още го разнасят за историите му с едно поличайче 😀

  4. Хахахахаахаха.........

    Пореден жалък опит на гея Галин да прави хетеро PR ….ПОТРЕС !

  5. Като му гледам напомпана устичка си търси не руса мацка, ами рус мацон!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си